Pevec postao vlasnik nekretnina u Zagrebu, vrijednost 83 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2019. u 10:34
FOTO: Press

Pevec nastavlja s ulaganjima u prodajne kapacitete na području grada Zagreba

Riječ je o poslovnim prostorima i zemljištu na Jankomiru, ukupne površine 111.322 četvornih metara, na kojemu se već nalaze prodajni centar Pevec i trgovački centar Solidum.

„Iznimno sam ponosan što smo postali vlasnici nekretnina u kojima se nalazi prodajni centar Pevec na Jankomiru. Ovo je ujedno naš najveći i najistaknutiji centar koji se odlikuje najširim prodajnim asortimanom od svih naših centara te našim kupcima pruža mjesto ugodne i povoljne kupnje. Nastavak je ovo uspješnog poslovanja koje se odražava upravo kroz ulaganja u postojeće i otvaranje novih prodajnih centara. Kupovinom prodajnog centra na Jankomiru, postali smo vlasnici jedanaestog od ukupno dvadeset i šest prodajnih centara u Hrvatskoj.  Upravo ovakav planski razvoj, koji potičemo otkad smo preuzeli odgovornost za tvrtku, osnažuje našu poziciju kao lidera na domaćem tržištu“, izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Prošle godine tvrtka Pevec sklopila je ugovor o kupoprodaji s tvrtkom OTP Aventin d.o.o. i tako postala vlasnikom nekretnine u industrijskoj zoni Bakar Kukuljanovo u kojoj također ima svoj prodajni centar, dok je ranije ove godine tvrtka sklopila ugovor o kupoprodaji zemljišta u Vinkovcima gdje planira izgradnju novog prodajnog centra kojim će otvoriti 50 novih radnih mjesta.

Komentirajte prvi

New Report

Close