Petrokemija: Uprava i NO nemaju saznanja o ostavci predsjednika Uprave

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. listopad 2014. u 15:50
Foto: Nikola Ćutuk / Pixsell

“Nadzorni odbor i Uprava Petrokemije nemaju saznanja o ostavci predsjednika Uprave. O svim relevantnim informacijama društvo će izvijestiti investicijsku javnost”, navodi se u priopćenju.

Uprava i Nadzorni odbor (NO) kutinske Petrokemije nemaju saznanja o ostavci predsjednika Uprave Dragana Marčinka, objavili su danas iz Petrokemije iz koje napominju da će o svim relevantnim informacijama izvjestiti investicijsku javnost.

"Nadzorni odbor i Uprava Petrokemije nemaju saznanja o ostavci predsjednika Uprave. O svim relevantnim informacijama društvo će izvijestiti investicijsku javnost", navodi se u priopćenju kojim su iz Petrokemije odgovorili na upit Zagrebačke burze o medijskim informacijama o ostavci predsjednika Uprave Dragana Marčinka.

Naime, Poslovni dnevnik je u današnjem broju objavio kako su gubitak Petrokemije u devet mjeseci od 286 milijuna kuna i neizvjesnost oko budućnosti Petrokemije rezultirali ostavkom Marčinka. U članku pod naslovom "Marčinko napustio Petrokemiju, gubitak tvrtke 286 milijuna kuna" se također navodi kako je Marčinko u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da napušta tvrtku u koju je došao prije godinu i pol dana.

Komentirajte prvi

New Report

Close