Petrokemija dodala novu djelatnost – prijevoz opasnih tvari

Autor: Poslovni.hr , 09. rujan 2014. u 14:00
Photo: Nikola Cutuk/PIXSELL

Glavna skupština donijela je odluku o izmjenama Statuta, kojom se u članku 6., pored postojećih dodaje sljedeći predmet poslovanja: djelatnost prijevoza opasnih tvari.

Danas je održana Glavna skupština Petrokemije, na kojoj je za novog člana Nadzornog odbora tvrtke izabran Tomislav Pokaz, dipl.ing. iz Zagreba, koji je tako zamijenio dr.sc. Tomislava Radoša, kome je mandat prestao 29. srpnja 2014., temeljem ostavke zbog odlaska na dužnost nespojivu s članstvom u NO.

Glavna skupština također je danas donijela Odluku o izmjenama Statuta Petrokemije, kojom se u članku 6. Statuta Društva, pored postojećih dodaje sljedeći predmet poslovanja: djelatnost prijevoza opasnih tvari, priopćeno je iz kutinske kompanije.

Komentari (3)
Pogledajte sve


a što će to oni još prevoziti opsne tvari kada su sami opasni za okolinu!!??? 8 i to podosta )[emo_smijeh]

da su se sjetili prije tri godine ubaciti novu djelatnost i krenuti sa odvozom “opasnih tvari”, proizvedenih u vladi RH, mogli su se već obogatiti i izbjeći još veće “opasne tvari”, koje ova tzv.vlada stvara iz dana u dan

a što će to oni još prevoziti opsne tvari kada su sami opasni za okolinu!!??? 8 i to podosta )[emo_smijeh]

“Glavna skupština također je danas donijela Odluku o izmjenama Statuta Petrokemije, kojom se u članku 6. Statuta Društva, pored postojećih dodaje sljedeći predmet poslovanja: djelatnost prijevoza opasnih tvari, priopćeno je iz kutinske kompanije.”
A da to nije zbrinjavanje opasnih tvari?[emo_namigusa]

New Report

Close