Ovaj kamp Zagrebački holding prodat će za oko 200 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 13. siječanj 2014. u 13:43
Foto: http://www.nazor.hr/

Zagrebački holding ga planira prodati za oko 200 milijuna kuna. Procjenjuje se da je vrijednost tog kompleksa 22,7 milijuna eura, bez PDV-a.

 Zagrebački holding raspisat će međunarodni natječaj za prodaju svojega odmarališta – kampa Veli Jože u Savudriji, navjerojatnije sljedeći tjedan, doznaje se danas u Holdingu.

Zagrebački holding ga planira prodati za oko 200 milijuna kuna. Procjenjuje se da je vrijednost tog kompleksa 22,7 milijuna eura, bez PDV-a. Objekti će se prodavati po principu "viđeno-kupljeno".

Kamp Veli Jože nalazi se na najzapadnijem dijelu istarskog poluotoka, nedaleko naselja Savudrija. Udaljen je deset kilometara od hrvatsko-slovenske granice.

Obuhvaća površinu od 330.000 četvornih metara mediteranske park šume i travnatih terena s pripadajućom obalom i plažom dužine 1800 metara. U sklopu kompleksa je 350 kamp parcela sa strujom i vodom te 46 drvenih kućica s 866 ležaja, ukupnog kapaciteta 3000 osoba.

Za djecu i mlade je ograđeni dio unutar kampa u kojem su dva bloka drvenih kućica s kapacitetom od 200 ležaja, dva sanitarna čvora, natkrivena bina pogodna za održavanje predstava, restoran, sportski teren za odbojku na pijesku i tereni za stolni tenis. Navodi se kako je idealan za različite tipove ljetnih dječjih kampova (sportski, zabavni, učenje stranih jezika, ekskurzije, logorovanje).

Kamp Veli Jože smješten je direktno uz moru, a udaljenost od centra Savudrije je jedan kilometar. U sklopu kampu nalaze se objekt za prehranu u kojima se hrana poslužuje na prostranoj terasi, suvremeni novouređeni sanitarni čvorovi, sportski tereni, ugostiteljski objekt, trgovina živežnih namirnica, mjenjačnica te parkiralište.

Gostima su na raspolaganju razna športska igrališta – devet za košarku, po dva za rukomet, odbojku i nogomet, četiri za street-ball i jedna za mini golf.

Fotografije preuzete s www.nazor.hr.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Eto da još jedan puta da saznamo što je političar. To je osoba koja rasproda sve što joj je povjereno na upravljanje.

Čudno bi bilo da ga sačuvaju za buduće generacije…najbolje prodat i lovu utući u dubioze.

New Report

Close