Ova tvrtka nudi dodatke na plaću, veću satnicu za blagdane, vikende i noći, topli obrok, poklon bonove, plaćeni prijevoz...

Foto: Roca Foto: Roca

Tvrtka nudi redovita primanja visinom konkurentna na tržištu rada u srodnim industrijama.

Roca Croatia d.d., nakon ulaganja u nove linije za proizvodnju sanitarne keramike i osuvremenjavanja tvrtke, značajno je povećala kapacitete proizvodnje. Zapošljavaju kvalificirane, kao i nekvalificirane proizvodne radnike u odjelu ljevaonice u Zaprešiću na radnom mjestu Radnik u proizvodnji sanitarne keramike (m/ž).

U opisu poslova ističe se rukovanje linijama za lijevanje proizvoda i završna obrada sirovog proizvoda, a od uvjeta se izdvaja NKV/KV/SSS, pridržavanje pravila zaštite na radu, te samostalnost i odgovornost u radu.

Tvrtka nudi redovita primanja visinom konkurentna na tržištu rada u srodnim industrijama, rad u pravednom okruženju koje nagrađuje radni doprinos radnika, dodatke na plaću sukladno Kolektivnom ugovoru (plaćeni dodatak na staž, veću satnicu za rad blagdanom, vikendom, noću i prekovremeno, plaćen topli obrok u tvorničkoj kantini, godišnje prigodne neoporezive isplate prigodom božićnih i uskršnjih blagdana te blagdanski poklon bon za svako dijete kao i regres prethodno kolektivnom ljetnom i zimskom godišnjem odmoru) i svakodnevni prijevoz radnika autobusima na posao do naše tvornice u Zaprešiću i natrag na relacijama iz Kumrovca, Zlatara, Mirkovca te Črnomerca.

Opširnije potražite ovdje.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve