Ova tvrtka nudi dodatke na plaću, veću satnicu za blagdane, vikende i noći, topli obrok, poklon bonove, plaćeni prijevoz...

Foto: Roca Foto: Roca

Tvrtka nudi redovita primanja visinom konkurentna na tržištu rada u srodnim industrijama.

Roca Croatia d.d., nakon ulaganja u nove linije za proizvodnju sanitarne keramike i osuvremenjavanja tvrtke, značajno je povećala kapacitete proizvodnje. Zapošljavaju kvalificirane, kao i nekvalificirane proizvodne radnike u odjelu ljevaonice u Zaprešiću na radnom mjestu Radnik u proizvodnji sanitarne keramike (m/ž).

U opisu poslova ističe se rukovanje linijama za lijevanje proizvoda i završna obrada sirovog proizvoda, a od uvjeta se izdvaja NKV/KV/SSS, pridržavanje pravila zaštite na radu, te samostalnost i odgovornost u radu.

Tvrtka nudi redovita primanja visinom konkurentna na tržištu rada u srodnim industrijama, rad u pravednom okruženju koje nagrađuje radni doprinos radnika, dodatke na plaću sukladno Kolektivnom ugovoru (plaćeni dodatak na staž, veću satnicu za rad blagdanom, vikendom, noću i prekovremeno, plaćen topli obrok u tvorničkoj kantini, godišnje prigodne neoporezive isplate prigodom božićnih i uskršnjih blagdana te blagdanski poklon bon za svako dijete kao i regres prethodno kolektivnom ljetnom i zimskom godišnjem odmoru) i svakodnevni prijevoz radnika autobusima na posao do naše tvornice u Zaprešiću i natrag na relacijama iz Kumrovca, Zlatara, Mirkovca te Črnomerca.

Opširnije potražite ovdje.

Komentari (0)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!