Ova domaća tvrtka povećala je broj zaposlenika za 25 posto

Autor: Poslovni.hr , 17. lipanj 2013. u 10:44
Krešimir Dobrilović

Iz tvrtke naglašavaju kako spomenuto povećanje nije uvjetovano sezonskim potrebama već je riječ o stalnim zaposlenjima.

FLEET, rent-a-car tvrtka TRCZ Grupe ovih dana je zaposlila petnaest novih djelatnika. Posljedica je to rasta kompanije u pojedinim segmentima poslovanja, priopćeno je iz kompanije.

Iako je rent-a-car poslovanje označeno kao jedno od rizičnijih, najnoviji primjer poslovanja FLEET-a pokazuje kako je rast moguć i u vrijeme krize te stalnog pada zaposlenosti, ističe se dalje u priopćenju. Fleet je ovih dana povećao broj zaposlenika za 25 posto, a što je direktna posljedica poslovnog rasta te otvaranja novih poslovnica diljem Hrvatske.

Iz tvrtke naglašavaju kako spomenuto povećanje nije uvjetovano sezonskim potrebama već je riječ o stalnim zaposlenjima.

Fleet trenutno broji četrdesetak zaposlenika i s preko 1.250 vozila u floti godini jedna je od dvije vodeće domaće rent-a-car kompanije. Prema ovogodišnjem poslovnom planu i poslovnim pokazateljima tijekom prvih pet mjeseci tekuće godine, u 2013. godini se očekuje rast prometa za čak 98 posto.

Krešimir Dobrilović, direktor FLEET-a naglašava kako je rast broja zaposlenika pokazatelj jasne strategije i uspješnosti poslovanja kompanije: "Fleet je uspio u vrlo kratkom roku postići zadane ciljeve na svim područjima, kako poslovanja, tako i broja zaposlenika. Naš se uspjeh temelji na zacrtanoj strategiji razvoja, te kvalitenim ustrojem poslovanja na ključnim emitivnim tržištima. S obzirom na postignute rezultate u protekloj godini, kao i poslovne planove tijekom godine koja je pred nama, u narednom periodu očekujemo dodatno širenje".

Komentirajte prvi

New Report

Close