Otvorena nova Konzum prodavaonica na zagrebačkoj Kajzerici

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2016. u 12:16
Arhivska fotografija: Ivo Čagalj / Pixsell

Osim bogate ponude kupci će moći uživati i u svim ostalim redovnim uslugama Konzumovih prodajnih mjesta kao što su plaćanje računa uz najnižu naknadu na tržištu, MultiPlusCard kartica…

Zagrebačka Kajzerica danas je postala bogatija za novu Konzumovu prodavaonicu na adresi Žarka Dolinara 2. Na više od 350 m2 prodajnog prostora kupcima je na raspolaganju bogati asortiman 4.500 različitih prehrambenih i neprehrambenih artikala. Novost za kupce Konzuma na Kajzerici je i samoposlužna pekarnica, čija implementacija će dodatno ubrzati vrijeme kupnje. Uz svježi asortiman voća i povrća te delikatese, posebni naglasak stavljen je na gastro odjel u sklopu kojeg će se svakodnevno kupcima nuditi više od 20 svježe pripremljenih gurmanskih specijaliteta. Novo Konzumovo prodajno mjesto zapošljavat će 14 zaposlenika, a radno vrijeme nove Konzumove trgovine bit će od 7 do 21 sati radnim danom te nedjeljom od 7 do 13 sati.

„Jedna od najvećih Konzumovih prednosti jest upravo dostupnost, a otvorenjem ove trgovine na zagrebačkoj Kajzerici, jasno smo potvrdili tu činjenicu. Sigurni smo kako će ovaj dućan biti centralno mjesto kupnje kako za stanovnike Kajzerice, tako i za sve posjetitelje obližnjih kongresno-poduzetničkih objekata“ izjavio je Tomislav Kramarić direktor maloprodaje i investicija u Konzumu.

Osim bogate ponude kupci će moći uživati i u svim ostalim redovnim uslugama Konzumovih prodajnih mjesta kao što su plaćanje računa uz najnižu naknadu na tržištu, MultiPlusCard kartica koja nagrađuje vjernost i omogućava uštede te svim ostalim pogodnostima koje nude Konzumova prodajna mjesta. Otvorenje trgovine na zagrebačkoj Kajzerici, slijedi Konzumovu strategiju u kojoj je fokus ove godine bio unaprijeđenje postojeće mreže te malih kvartovskih dućana.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Djelomično se slažem ali moraš shvatiti da neki ljudi nisu zaboravili put Todorića do svega ovoga. Još je ovaj i dobar jer je otvorio ta radna mjesat i ulaže a šta je sa stotinama onih koji su samo stavili pare u džep a profitirali su uništenjem javne imovine. Ti patiš od demencije mi ne. Ali i dalje se slažem da ne bi trebali na Todorića ima puno gorih riba od njega pa ih se nitko više i ne sjeti.

Čestitam !

Svaka čast Todorićima koji zapošljavaju 63.000 djelatnika!

A psihijatrijsko-psihološki beskorinici sa Filozofskog faxa koji nisu u životu ništa korisno za nikoga napravili snimaju filmove (Gazda) a u njima najviše govore o sebi i o svojim roditeljima.

O ocu koji je nakon 40 godina rada u Konzumu uspio svojim lošim radom zaraditi plaću od samo 3.500 kn i o majci korumpiranoj medicinskoj sestri koja kavu dobivenu mitom zamjeljuje prijevarom za piliće.

A HTV i Aleksandar Stanković smatraju da su to neke vrijednosti o kojima trebamo gledati na Državnoj televiziji ?

New Report

Close