Oslikanim automobilima do zarade od 10.000 kuna

Autor: Darko Bičak , 20. travanj 2009. u 22:00

Tvrtka Singular pokrenula inovativnu marketinšku tehniku u koju može biti uključeno milijun ‘demonstratora’

Zagrebačka tvrtka Singular pokrenula je Moj medij, projekt oglašavanja na automobilima. Riječ je o inovativnom pokušaju marketinške industrije koja svakodnevno pokušava naći načine da dođe do ciljane publike.

Kako pojašnjava direktor tvrtke Singular Ivor Matić, riječ je o inovaciji na hrvatskom tržištu s obzirom na to da je oglašavanje preko oslikanih automobila dosad bilo rezervirano za taksiste. “Koristeći alternativne i kreativne marketinške metode, poput oglašavanja na vozilima, vlasnici automobila mogu zaraditi i do 10.000 kuna, radeći ono što i uobičajeno rade, odnosno da se voze svojim automobilom. Za oslikavanje se koriste folije s certifikatima EU i certificirane boje koje ne oštećuju automobil. Dugogodišnje iskustvo našeg partnera, koji se koristi najkvalitetnijim materijalima i najmodernijim tehnikama, jamči vrhunsku izvedbu prilikom stavljanja i skidanja folija s limenog ljubimca. Boja i premaz vozila ostaju netaknuti. Svaka montirana folija štiti automobil od mehaničkih oštećenja, korozije i oksidacije laka”, kazao je Matić. U Singularu pojašnjavaju da se oslikavanje automobila obavlja prema zakonski propisanoj površini do koje izmjena temeljne boje vozila u knjižici nije potrebna. Ugovor se potpisuje na dva, četiri, šest mjeseci ili na godinu dana. Rok ovisi o trajanju reklamne kampanje oglašivača.

Za svaku se reklamnu kampanju potpisuje poseban ugovor. Vlasnik automobila može utjecati na to koji će reklamni sadržaji biti oslikani na njegovom automobilu, a koji ne, ovisno o uvjerenjima. Matić dodaje da su očekivanja od projekta velika, jer je njihovo ciljano tržište zapravo svaki automobil u Hrvatskoj, a takvih je više od milijun. U tvrtki Singular svjesni su činjenice da su mnogobrojni vlasnici automobila u Hrvatskoj, a i u svijetu, neskloni lijepljenju bilo kakvih naljepnica na vozilo, pa i onih zakonski obveznih poput oznake državne registracije. No Matić smatra da će motiv zarade promijeniti takav stav.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Dodatne informacije o projektu Moj-mediji, kao i kontakt informacije o tvrtki Singular mozete doznati na Internet adresi www.moj-medij.com

Kako mogu doći do adrese i telefonskog broja tvrtke Singular jer bi se raspitao za uvjete oglašavanja.

Ako može odgovor.

Unaprijed hvala.

New Report

Close