Osam tvrtki traži stečaj Keruma, a tu je i porezni dug od 22 mil. kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 10. travanj 2013. u 09:18
Photo: Tino Juric/PIXSELL

Neki mediji navode da je vlasnik te propale tvrtke Željko Kerum nedavno uplatio 1,25 milijuna kuna duga tvrtki “Prodis” iz Zagreba i “Perfa Bio” iz Donje Stubice.

Na splitskom Trgovačkom sudu proteklih je tjedana zaprimljeno osam novih zahtjeva za stečajem tvrtke "Kerum d.o.o.", doznaje se na tom sudu.

Riječ je o zagrebačkim tvrtkama "Salvia", "Intermims" i AWT International, čakovečkom "Fructus Krestu" i "Međimurki", Mesnoj industriji braće Pivac iz Vrgorca, PIP-u iz Pisarovine, te DISA iz Splita. Navodno je riječ o milijunskim dugovima.

Neki mediji navode da je vlasnik te propale tvrtke Željko Kerum nedavno uplatio 1,25 milijuna kuna duga tvrtki "Prodis" iz Zagreba i "Perfa Bio" iz Donje Stubice.

Tvrtka "Kerum" našla se i na listi Porezne uprave zbog duga državi u iznosu većem od 22 milijuna kuna poreza. Doznaje se da je Željko Kerum u utorak sat vremena bio u Općinskom državnom odvjetništvu gdje je svjedočio u slučaju koji se vodi jer nije pokrenuo stečaj svoje tvrtke koja nema uvjete za poslovanje zbog čega joj je račun u blokadi.

Komentari (1)
Pogledajte sve

još nije prodao hotel da namiri dugove [emo_zacudjen]

New Report

Close