Obavite shopping u par klikova u kratkoj pauzi od posla

Autor: Sponzorirani članak , 14. studeni 2016. u 07:28
Uz Konzum klik shopping je jednostavniji i brži

Uz Konzum klik shopping je jednostavniji i brži.

Posao, stres i raspored svakodnevica su svakog poduzetnika, a slobodno vrijeme je luksuz kojeg nitko nema koliko bi želio. Kratke pauze između poslovnih obveza i sastanaka mogu se kvalitetnije iskoristiti i to Konzum klik shoppingom. 

Saša Cvjetojević, uspješan poduzetnik uz Konzum klik naučio je kako maksimalno iskoristiti svaki trenutak slobodnog vremena uz svoju obitelj. Svoju dnevnu kupovinu klikom obavlja dok dogovara na mailove ili je u pauzi između sastanaka. 

Konzum klik je vrlo jednostavan i može ga koristiti svatko, a posebno je osvojio sve one koji na poslu provode veći dio dana i umijeće im je uz poslovne obveze obaviti i shopping. 

Konzum klik Internet trgovina otvorena je 24 sata dnevno i svih sedam dana u tjednu. Pretraživanje i naručivanje proizvoda je vrlo jednostavno, a široki asortiman nudi sve proizvode koji su dostupni i u poslovnicama Super Konzuma. Namirnice su pomno odabrane i složene u kutije i spremne su za dostavu dva sata nakon narudžbe. 

Prilikom narudžbe jednostavno odaberite mjesto i vrijeme dostave, a narudžbu možete platiti online ili prilikom dostave.

Uz Konzum klik je moguće biti na dva mjesta u isto vrijeme, a do pune košarice potrebno je svega par klikova! Kliknite i vi!

(_gdeaq = window._gdeaq || []).push([‘hit’, ‘gdehr’, ‘d01KUQt186trna9k2dMSyWYmPzJBUS8MKlsE0D2YQCj.87’, ‘nlrnmxlfuf’, ‘nalapvbmzlxkhahvctodlxwsable’],
[‘viewable’, ‘gdehr’, ‘d01KUQt186trna9k2dMSyWYmPzJBUS8MKlsE0D2YQCj.87’, ‘kmiequfkaa’, ‘_gde_isndwl_kmiequfkaa’]);

New Report

Close