Novo 'skin' pakiranje

U prvom polugodištu prodano je 4334 t ribe/Petar Glebov/PIXSELL U prvom polugodištu prodano je 4334 t ribe/Petar Glebov/PIXSELL

Pakiranje ima i QR kod koji omogućava virtualnu šetnju uzgajalištem pa se potrošači mogu uvjeriti u kakvim uvjetima se riba uzgaja.

Prateći trendove u prehrambenoj industriji, Cromaris započinje s proizvodnjom ribe u novom tzv. skin pakiranju, priopćili su iz Cromarisa.

Tvrde kako će kvalitetna bijela riba - brancin, orada i hama, potrošačima na tržištu uskoro biti dostupna filetirana i očišćena od kosti u inovativnom pakiranju, pokrivena tek tankim slojem zaštitne folije tako da se može osjetiti i doživjeti već na prodajnom mjestu.

Pakiranje ima i QR kod koji omogućava virtualnu šetnju uzgajalištem pa se potrošači mogu uvjeriti u kakvim uvjetima se riba uzgaja.

Cromaris koji posluje u sastavu Adris grupe, danas je sedma tvrtka u Europi u uzgoju orade i brancina. Više od tri četvrtine proizvodnje plasira se u inozemstvo, a glavno izvozno tržište je Italija.

U razvoj kompanije je od osnutka 2009. do danas uloženo milijardu kuna, rezultat čega je snažan rast svih poslovnih pokazatelja - prodaja je povećana gotovo deset puta. 

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve