Novo na polici

Autor: Poslovni.hr , 08. studeni 2010. u 22:00

Dva okusa, jedinstven užitak!
SenSia jagoda i malina s vlaknima novi je proizvod u liniji SenSia probiotičkih napitaka, koji nježno i na prirodan način reguliraju probavu.

Uz probiotičku kulturu Bifidus Naturalis, SenSia jagoda i malina obogaćena je i prirodnim vlaknima, poznatim po blagotvornom utjecaju na probavu.Vodite li računa o svom zdravlju, a pritom ste ljubitelj bogatih voćnih okusa maline i jagode, kušajte novu SenSiju jagoda i malina s vlaknima, u praktičnoj 330 gramskoj bočici. Maline i jagode nisu samo neodoljivo sočno voće već zbog svog vitaminskog i mineralnog sastava imaju važno mjesto u zdravoj i uravnoteženoj prehrani i očuvanju zdravlja. Sočne jagode i maline u kombinaciji s probiotičkom kulturom Bifidus Naturalis i prehrambenim vlaknima dokaz su da u jednoj bočici ima mjesta za užitak i zdravlje! Utjecaj probiotičke bakterije Bifidus Naturalis i prirodnih vlakana na prirodnu regulaciju probave klinički je dokazan.

Traminac Gaj 2009. – novo vino iz Podruma Mladina
Iz Podruma Mladina, tvrtke koja posluje u sastavu Agrokora, ove godine se očekuje nekoliko vinskih “prinova”, a prva među njima je iz linije vina Gaj. Riječ je o vrhunskom Tramincu berbe 2009. koji je napunjen u 4120 butelja te će koncem rujna biti plasiran na tržište. Traminac Gaj 2009. vrhunsko je poluslatko vino sa 16% alkohola. Slamnato je žute boje sa zelenim odsjajem. Intenzivnog je bogatog, plemenitog mirisa s naglaskom na ružu i muškat, ali i na žuto, prezrelo voće. Vino je gusto, kremasto i uljnato s izuzetno snažnom strukturom. Idealno se stapa s raznim tortama i kolačima, a poslužuje se ohlađeno na 10 – 12 °C. Etiketa vrhunskog Traminca Gaj 2009. prepoznatljive je bijele boje s apliciranom grančicom vinove loze, koja je za razliku od zelene grančice na etiketi Gaj Sauvignona, u smeđoj boji. Naziv Gaj u imenu vina označava selekciju vrhunskih vina iz Podruma Mladina koje potječe od istoimenog vinogradarskog položaja na kojem je grožđe dozrelo.

Novo u Konzumu – Olea Young proizvodi za njegu lica
Paleta kozmetičkih proizvoda Konzumove robne marke Olea proširena je novim proizvodima za njegu mladenačke kože lica – Olea Young, koja koži osigurava najbolju njegu te ju štiti od utjecaja okoline. Nova kozmetička linija sadrži tonik za čišćenje, osvježavajuću masku, gel za dubinsko čišćenje i hidratantnu kremu koja će mladenačku kožu učiniti lijepom i nježnom. Proizvođač Olea Young proizvoda za njegu lica je Kozmetika Afrodita, jedna od najrenomiranijih i najprepoznatljivijih kozmetičkih tvrtki u regiji. Olea Young proizvodi za njegu lica jednostavni su za primjenu i pogodni za korištenje u svako doba dana te su namijenjeni svim tipovima kože.

Komentirajte prvi

New Report

Close