Novi val kadrovskih rotacija u Agrokoru

Autor: Božica Babić , 02. studeni 2016. u 22:00
Ivica Todorić aktivirao 'kadrovski vrtuljak'/R.A./PIXSELL

Ostojić u Agrolagunu, Kramarić u Zvijezdu, Pajnić se vratio u koncern.

U Agrokoru, Ivice Todorića, su ponovno aktivirali kadrovski "vrtuljak" i to u dvije kompanije iz hrvatskog dijela koncerna.

Poslovni dnevnik je još prošli tjedan najavio, a iz Agrokora su tek jučer izvijestili, da Veljko Ostojić napušta poziciju predsjednika Uprave tvrtke Karisma Hotels Adriatic i preuzima voditi porečku Agrolagunu čiji je osnovni biznis proizvodnja maslinova ulja, vina i sireva.  Umjesto Ostojića Karismu nastavlja voditi Marinko Benić, dosadašnji član Uprave. Istodobno Goran Kramarić, dosadašnji predsjednik Uprave Agrolagune preuzima poziciju predsjednika Uprave Zvijezde od Gorana Pajnića koji je pak na čelnu poziciju Zvijezde imenovan 12. kolovoza ove godine.

Pajnić se iz Zvijezde vraća na svoju prethodnu poziciju izvršnog direktora za poljoprivredu s fokusom na poslovanje cjelokupnog regionalnog poljoprivrednog segmenta poslovanja Agrokor koncerna, što uz Hrvatsku obuhvaća još i Srbiju.Nova kadrovska rotacija, ističu u Agrokoru, u skladu je s "kontinuiranim tržišnim promjenama i u cilju osnaživanja upravljačkih timova, kao i na osnovi analize novih poslovnih zadataka i profila vodećih kadrova u koncernu." 

Komentirajte prvi

New Report

Close