Novi član: Promjena u Upravi Končara Elektroindustrije

Gordan Kolak, Foto: Goran Stanzl / Pixsell Gordan Kolak, Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora predsjednik i članovi Uprave imenovani su na godinu dana odnosno do 19. siječnja 2020. godine, navode iz Končara.

Na čelu Uprave Končar Elektroindustrije i u idućih godinu dana ostaje Darinko Bago, a novi član i zamjenik predsjednika Uprave je Gordan Kolak, izvijestili su u ponedjeljak iz Končara.  

Naime, Nadzorni odbor Končar Elektroindustrije na sjednici u petak donio je odluku o imenovanju predsjednika i članova Uprave društva zbog isteka mandata, o čemu su iz Končara danas izvijestili putem Zagrebačke burze.

Kako se navodi u objavi, za predsjednika Uprave imenovan je Darinko Bago, a za zamjenika predsjednika Uprave i člana Uprave  Gordan Kolak.

Za članove Uprave imenovani su Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

Za zamjenika člana Uprave imenovan je Ivan Tomšić.

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora predsjednik i članovi Uprave imenovani su na godinu dana odnosno do 19. siječnja 2020. godine, navode iz Končara.

Uz Bagu na mjestu predsjednika Uprave i do sada su članovi Uprave bili Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

U upravi je do sada bio i Davor Mladina, koji je na tom mjestu proveo 20 godina a sada je stekao uvjete za mirovinu, napominju iz Končara. 

Gordan Kolak novo je ime u Upravi Končara, koji ujedno dolazi i na novu funkciju zamjenika predsjednika Uprave, a nova je funkcija i zamjenik člana Uprave, na koju je imenovan Ivan Tomšić.

Komentari (4)
 • amarananab
  amarananab 0:07 22.1.2019.

  Čim sam ovo pročitao prodao sam sve dionice KOEI-a. Sada je tamo stigao još jedan “sisoje”!

 • Kirin
  Kirin 19:53 21.1.2019.

  ….sve junak do junaka!

 • VoraX
  VoraX 18:12 21.1.2019.

  Da, i to iz prve, odmah na mjesto zamjenika predsjednika Uprave!
  Što li je lijepo biti državni uhljebnik

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve