Nova imenovanja u Zagrebačkoj pivovari

Autor: Poslovni.hr , 01. ožujak 2017. u 09:38
Foto: Robert Anić / Pixsell

Ivan Vrbić se pridružio timu Zagrebačke pivovare 2006. godine na poziciji Procesnog inženjera u odjelu Proizvodnje.

Ivan Vrbić, dosadašnji direktor proizvodnih i logističkih operacija Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu unaprijeđen je na poziciju Brewery General Manager u Burtonu u Engleskoj.

Ivan Vrbić se pridružio timu Zagrebačke pivovare 2006. godine na poziciji Procesnog inženjera u odjelu Proizvodnje. Njegove sposobnosti i kvalitete ubrzo su prepoznate te je unaprijeđen na mjesto Specijalista za podršku pivovarama regija Središnje i Istočne Europe. Nastavno na uspješne rezultate mnogih projekata u kojima je sudjelovao, 2010. godine imenovan je Menadžerom Molson Coorsa za proizvodnju piva  za Europu. Tijekom svog rada u Zagrebačkoj pivovari i Odjelu zonske podrške, Ivan je stekao veliko iskustvo radeći sa projektnim timovima cijele Europe tijekom lansiranja novih brendova i razvoja novih procesa. Motiviranost, talent i potencijal Ivana Vrbića prepoznati su i 2014. godine kad preuzima poziciju Direktora proizvodnih operacija, a 2016. godine preuzima funkciju direktora proizvodnih i logističkih operacija.

Sukladno novom imenovanju Ivana Vrbića, za novog direktora proizvodnih i logističkih operacija Zagrebačke pivovare za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu imenovan je Dubravko Tomé.

Dubravko Tomé ima bogato iskustvo stečeno u organizaciji Supply Chain, unutar koje je, od važnijih, vodio projekt izgradnje distributivno-komercijalnog centra Zaprešić, logistički modul implementacije uvoza pivskog brenda Corona za sve kompanije Molson Coorsa u srednjoj Europi, projekt osnivanja logističkog odjela i uspostavljanja logističkih operacija za Molson Coors BiH, projekt optimizacije i uspostave efikasnih operacija direktne dostave Zagrebačke pivovare za područje Hrvatske i projekt implementacije logističkih procesa Zagrebačke pivovare u kompaniji TIA Partner.

U Zagrebačku pivovaru došao je 2007. godine iz IT kompanije Vemil sa pozicije menadžera logistike i preuzeo položaj menadžera sekundarne distribucije. Godine 2013. preuzima dužnost direktora logistike za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu čime postaje i član CLT-a, a 2016. godine preuzima funkciju Direktora Nabave za Molson Coors za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu, koju će obnašati do stupanja na snagu nove pozicije.

Dubravko će na novoj poziciji biti odgovoran za učinkovit, ekonomičan i visokokvalitetan rad logistike i proizvodnih operacija sa odgovornošću za operativno i strateško upravljanje ljudima, uslugama i logistikom. Direktno će odgovarati Mariusu Dan Avramu, potpredsjedniku Supply Chaina Molson Coorsa za Središnju Europu (VP Supply Chain MCCE) te i dalje ostaje članom CLT-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close