NO Jadrana prihvatio plan o investiranju 83 mil. kuna

Autor: Saša Paparella , 25. kolovoz 2016. u 22:00
Obnovit će šest objekata, Foto: PD

Uprava istodobno pokušava privući kapital za realizaciju više od 300 milijuna kuna teškog investicijskog plana.

Crikvenička hotelsko-turistička kompanija Jadran iduće godine kreće u novi investicijski ciklus, vrijedan više od 83 milijuna kuna, kojim će obuhvatiti šest objekata u svom sastavu, a realizacija će ovisiti o brzini ishodovanja potrebnih dozvola te modelima financiranja, najavili su u četvrtak iz Jadrana.

Suglasnost za takav novi investicijski ciklus u četvrtak je na sjednici Uprava Jadrana dobila i od NO tvrtke. Na toj je sjednici Uprava izvijestila NO i o započetoj proceduri dokapitalizacije kojom će Jadran, sukladno strateškom poslovnom planu, pokušati privući kapital investitora za realizaciju investicijskog plana teškog više od 300 milijuna kuna, a čijim bi završetkom 2021. većina objekata Jadrana bila kategorizirana sačetiri zvjezdice.

“Vjerujemo da ćemo i novim investicijskim planom, osim unapređenja smještajnih kapaciteta, povećati i razinu kvalitete cjelokupne usluge, a time i produljiti sezone te privući još kvalitetnije goste”, poručuju iz Jadrana, podsjetivši da se ove godine završili investicijski ciklus vrijedan više od 40 milijuna kuna, u sklopu kojeg su uz ostalo preuredili i podigli kategorije hotela Katarina i Omorika na četiri zvjezdice te proširili ponudu mobilnih kućica u kampu Selce.

Napominjući kako je Uprava Jadrana počela pripreme za novi investicijski ciklus i u 2017. te u skladu s tim napravila i procjenu svih investicija, ističu kako je time obuhvaćeno šest objekata, ali i da realizacija ovisi o brzini ishodovanja potrebnih 
dozvola.s

Komentirajte prvi

New Report

Close