Navala na besplatne CAD certifikate

Autor: Poslovni dnevnik , 04. studeni 2012. u 21:59
Predrag Šuka, Algebra

U samo pet dana popunjena sva mjesta za AutoCAD i 3ds MAX.

Algebra i Autodesk ponovno su ponudili besplatno polaganje međunarodno priznatih certifikata za aplikacije AutoCAD i 3ds MAX, a samo pet dana od objave sva mjesta u certifikacijskom centru.

Kompanija Autodesk u suradnji s lokalnim partnerima u sklopu globalne akcije "Otvorenih vrata" omogućava besplatno polaganje certifikacijskih ispita u autoriziranim obrazovnim centrima. Sviprijavljeni 7. studenog pristupit će ispitu u Algebri koja je jedini autorizirani certifikacijskom centru za Autodesk u Hrvatskoj, u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Osijeku.Inače, besplatno polaganje Autodesk certifikacijskih ispita bit će omogućeno 7. studenog svim zainteresiranima diljem svijeta. Svi koji smatraju da posjeduju znanja za polaganje certifikacijskog ispita mogu se prijaviti i polaganju te tako postati certificirani Autodesk profesionalci.

Cilj akcije je popularizirati certifikaciju za CAD i 3D alate koji su vrlo visoko mjesto na listi želja poslodavaca i klijenata."Prošle godine je tijekom dana otvorenih vrata položen ukupno 171 ispit pri čemu je prolaznost ispita bila viša od 21 posto. Svi polaznici koji polože barem jedan od ispita postaju dio Autodeskove baze certificiranih stručnjaka i stručnjakinja te su time njihovi kontakti na raspolaganju mreži korisnika i potencijalnih poslodavaca što im pruža veliku mogućnost za širenje poslovnih kontakata", izjavio je Predrag Šuka, voditelj edukacije za CAD aplikacije u Algebri.

Komentirajte prvi

New Report

Close