Nakon slučaja Prpić oglasio se HGspot: ‘Mi ostajemo u Hrvatskoj’

Autor: Poslovni.hr , 18. veljača 2014. u 10:21
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

HGspot nema nikakve veze sa Prpićem u vlasničkoj strukturi više od 8 godina stoga HGspot sigurno ostaje poslovati u našoj zemlji, stoji u priopćenju.

HGspot je objavio priopćenje u kojem je poručio kako sigurno ostaje u Hrvatskoj. Priopćenje koje potpisuje vlasnik i direktor Saša Lončar prenosimo u cijelosti:

"U medijima su se zadnjih dana pojavili naslovi i prilozi iz kojih se moglo zaključiti da se HGSPOT seli iz Hrvatske. Naslov kao „Osnivač HGSPOTA odlazi iz Hrvatske“ prosječnom čitatelju govori da HGSPOT odlazi iz Hrvatske što nije istina. Takve informacije su objavljene povodom izjave bivšeg suvlasnika HGSPOT-a g. Prpića da će on otići iz Hrvatske zbog određenih poreznih postupaka.

HGSPOT nema nikakve veze sa g. Prpićem u vlasničkoj strukturi više od 8g. stoga HGSPOT sigurno ostaje poslovati u našoj zemlji, širiti poslovanje te zapošljavati.

Za sada HGSPOT ima poslovnice u Zagrebu, Splitu, Vinkovcima, Rijeci, a u travnju otvara još jednu trgovinu u Istri. Planiramo zaposliti još petnaestak novih djelatnika, a petero ih je zaposleno u protekla dva mjeseca.

U 2013 godini ostavarili smo rast prihoda od 30% i rast dobiti od 500% podmirujemo sve račune na vrijeme, nemamo kreditnih zaduženja, plaća se isplaćuje u dan, te isplaćujemo božićnice i regrese što nije čest slučaj u našoj zemlji.

HG SPOT je najveći APPLE partner u Hrvatskoj te je u studenom i prosincu 2013g prodano preko naših poslovnica 40% ukupne prodaje Apple Ipada u Hrvatskoj, a naš prvi hrvatski Smartphone Forcebook po cijeni od 499kn je i danas jedan od najprodavanijih smartphonea na hrvatskom tržištu."

Komentirajte prvi

New Report

Close