Ako pronađete niže cijene, jamče vam povrat razlike

Photo: Patrik Macek/PIXSELL Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Projekt ''Najniže cijene svježeg mesa u gradu" se proširio.

Projekt ''Najniže cijene svježeg mesa u gradu" se proširio na sve trgovine Getroa u Hrvatskoj i dodatne trgovine Mercatora, a posjetiteljima koji bilo gdje u gradu pronađu proizvod po nižoj cijeni, jamči se povrat razlike u vidu bona za kupnju, piše eZadar.

Zbog iznimnog uspjeha pilot projekta ''Najniže cijene mesa u gradu", Mercator-H od 28. ožujka širi kampanju na sve trgovine Getroa u Hrvatskoj te u još dodatne 4 trgovine Mercatora.

Spomenuta akcija dio je nove strategije pristupa potrošačima koja jamči kvalitetu po najpristupačnijim cijenama. Uz dosad uključene Mercatorhipermarkete u Karlovcu, Rijeci, Osijeku i Zadru, te Getro prodajne centre u Dubrovniku, Karlovcu, Umagu i Zagrebu, akcija će od sada obuhvaćati i Mercator prodajna mjesta u Rovinju, Đakovu, Koprivnici, Križevcima i Varaždinu te Getro trgovine u Bjelovaru, Našicama, Otoku, Puli, Požegi, Rijeci, Slavonskom Brodu, Sisku, Sinju, Splitu, Varaždinu i Zadru koji do sada nisu bili uključeni, piše portal.

Svim potrošačima jamči se povrat razlike novca u vidu bona za kupnju, ako bilo gdje u gradu pronađu isti artikl po nižoj cijeni. Također, dodatni popust od 10 posto, koji svi umirovljenici već ostvaruju četvrtkom na svaku kupovinu iznad 100 kuna te subotom i korisnici PIKA kartice, vrijedit će i za navedene, već snižene cijene mesa, piše portal.

Komentari (2)
 • angern
  angern 19:56 27.3.2013.

  Agrokor osim cijena nudi i vrhunsku uslugu:

  http://ideamislinavas.blogspot.com/ [ideamislinavas.blogspot.com]

 • Moller
  Moller 13:13 27.3.2013.

  ako oni uspiju te sve svoje poteze ukomponirati u Zakon o zaštiti potrošača, (h)alal im Ilija Rkman i državni inspektorat zajedno

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve