Najbolji mali izvoznik u RH: Sami obrazuju radnike, narudžbe rastu a kapaciteti su im popunjeni 6 mjeseci

Autor: Poslovni.hr , 21. rujan 2016. u 10:10
Ilustracija: Thinkstock

“Što se tiče planova za budućnost, moramo ojačati i modernizirati strojnu obradu jer je to usko grlo.”

Orahovački Phoenix najbolja je mala tvrtka izvoznik u Hrvatskoj, piše Glas Slavonije.

Phoenix danas zapošljava više od 70 osoba, a većinom domaće Orahovčane, čime izravno prehranjuje velik broj orahovačkih obitelji, a treba svakako reći da u tvrtki radi gotovo cijela momčad orahovačkog nogometnog kluba Papuk, čime jedan od vlasnika, Dalibor Fofonjka, koji je predsjednik Papuka, pomaže mladima da uz sport ostanu u svojoj sredini.

Tvrtka Phoenix nedavno je dobila iznimno veliku i cijenjenu nagradu, naime, proglašena je najboljom malom tvrtkom izvoznikom u Hrvatskoj u konkurenciji 20 tisuća tvrtki.

– Što se tiče planova za budućnost, moramo ojačati i modernizirati strojnu obradu jer je to usko grlo. Moramo brzo reagirati jer fiksne narudžbe rastu i trenutno su nam kapaciteti popunjeni šest mjeseci. Kupci duže rokove ne mogu prihvatiti i ako ne želimo da kupuju od konkurencije, moramo povećati kapacitete i skratiti rokove. To povlači investiranje u opremu, a i otvaranje novih radnih mjesta, istaknuo je jedan od vlasnika Dalibor Fofonjka. 

Komentari (4)
Pogledajte sve

Znamo za njih, dobra priča ali da, članak je nikakav, to se mora puno bolje jer takvi zaslužuju puno bolju ispričanu pričanu.

Ovo je svakako članak za kategoriju top 5 najgorih ikada na ovom portalu. Uredniku odmak uzmite pola plaće a novinaru koji ga je sastavio cijelu.

Debilan clanak bez glave i repa. Novinari su vam genijalci.

Odličan članak. Nije navedeno niti čime se bave, niti koliko izvoze, niti koliko su rasli u odnosu na prethodne godine, niti ciljevi, niti rizici, niti konkurencija …

Ovo je razina dnevno.hr

New Report

Close