Međunarodni Certifikat bonitetne izvrsnosti kao potvrda dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2014. u 08:46
Fotografija: Thinkstock

Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih poduzeća. Oznakom ˝Nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti“ jasno se naglašava da je riječ o pouzdanom i poželjnom partneru

Biti prepoznat kao pouzdan, siguran i poželjan partner, želja je svih uspješnih poduzeća. S ciljem unapređenja kvalitete poslovanja u Hrvatskoj, tvrtka Bisnode započela je s projektom certificiranja poslovnih subjekata koji su svojim dugogodišnjim poslovanjem zaslužili biti ocijenjeni kao izvrsni. Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. Certifikat je službena potvrda koja je rezultat analize financijskih izvještaja za prošlu godinu te ujedno i prognoza uspješnosti u poslovanju za narednih 12 mjeseci.

U Hrvatskoj se projekt Certificiranja poslovnih subjekata provodi od 2011. godine, s ciljem da se u društvenoj i poslovnoj zajednici posebno istaknu pouzdani, vjerodostojni i niskorizični partneri, odnosno oni s kojima vrijedi poslovati. Sva poduzeća koja su stekla pravo nositelja Certifikata bonitetne izvrsnosti, Bisnode dodatno ističe i promocijom na portalu Poslovna.hr, gdje je, na profilu poduzeća istaknuta oznaka „nositelj Certifikata bonitetne izvrsnosti“ čime se jasno naglašava da je riječ o pouzdanom i poželjnom partneru.

Komentirajte prvi

New Report

Close