Metro potpisao strateški ugovor s udrugom ugostitelja

Autor: Božica Babić , 12. lipanj 2013. u 16:20
Press foto

Metro Cash & Carry Hrvatska i Hrvatska interesna udruga ugostitelja (HIUU) potpisali su strateški ugovor o suradnji.

Metro Cash & Carry Hrvatska i Hrvatska interesna udruga ugostitelja (HIUU) potpisali su strateški ugovor o suradnji, izvijestili su iz Metora. Stavljanjem potpisa na ugovor o novom partnerstvu Metro se obvezao da će HIUU-u osigurati povoljne nabavne cijene, marketinšku podršku, posebne popuste te edukacijske treninge dok će novi partneri zajedno raditi na predstavljanju novih trendova na tržištu te aktivno sudjelovati u kampanjama kako bi doprinijeli rastu i razvoju HIUU-a čiji je krajnji cilj dosegnuti 4000 članova tijekom 2014.   

Direktor odjela za odnose s kupcima u Metro Cash & Carry Vladimir Gnjidić tom je prigodom posebno naglasio da ta kompanija, kao  najveći Cash&Carry trgovački lanac u Europi, želi   svoju snagu na određeni način prenijeti i na svoje poslovne partnere, razne strukovne udruge, kako bi im osigurala bolju konkurentnost na tržištu nakon ulaska Hrvatske u EU. Zbog istovjetnih razloga, podsjetio je, Metro Hrvatska se u 2013.  povezao i sa Savezom udruženja malih trgovaca RH s kojim je potpisao Ugovor o nabavi roba.  Predsjednik HIUU-a  Miro Bogdanović i njegov zamjenik Tonči Glavina zadovoljni su bonusima koje su kroz ovaj ugovor izborili za svoje članstvo.

"Hrvatska interesna udruga ugostitelja nacionalna je udruga i jedina strukovna udruga koja okuplja ugostitelje bez obzira na njihovu pravnu osobnost. Članovi su i obrtnici i trgovačka društva – od fast foodova, kafića, konoba i restorana pa sve do hostela, malih i velikih hotela, hotelskih naselja, kampova i marina." kratko je ilustrirao osobnu iskaznicu udruge Glavina koji ističe kako od novopotpisanog partnerstva i buduće suradnje s Metroom očekuje značajno snižavanje direktnih troškovau poslovanja članica HIUU-a. " Logično je da se veliki udružuju s velikima, siguran sam da će ovo strateško partnerstvo polučiti izvanredne rezultate, kako za Metro tako i za sve članice HIUU-a,“ ocjenjuje Glavina.

Komentirajte prvi

New Report

Close