Od 1. ožujka zaposlenici Lidla dobili povišice

Autor: Objava za medije , 16. ožujak 2015. u 13:47
Foto: Marijan Murat / Pixsell

2014.-u Lidl je tako obilježio ponovnim povećanjem plaća svojim zaposlenicima za više od 4 posto…

Lidl je i ove godine od 1. ožujka prosječno povećao plaće za 4,83 posto zaposlenicima u ukupno 86 trgovina i 2 logistička centra, a trend godišnjeg povećanja plaća Lidlovim zaposlenicima započeo je još 2010. godine. Završetak poslovne 2014. godine Lidl Hrvatska je obilježio vijestima o ostvarenom izvozu hrvatskih proizvoda na inozemna tržišta u iznosu od preko 40 milijuna kuna.

Poslovna 2014. godina za Lidl je bila i puna novosti; prodajna mreža je dostigla broj od 86 trgovina, a pokrenut je i projekt Razvoj potencijala – poseban program individualnog i profesionalnog usavršavanja svih Lidlovih voditelja trgovina kako bi im se osigurale šire sposobnosti upravljanja i vođenja, a uspješnim završetkom programa voditelji trgovina će, uz potpisivanje novih ugovora i veću odgovornost, dobiti i atraktivnije plaće te službene automobile.

ohrabreni ovogodišnjim uspjehom, imamo velike planove i za daljnja ulaganja u 2015. godini, koja bi trebala iznositi oko 250 milijuna kuna.“ – poručili su iz Uprave Lidl Hrvatska.

Od ulaska na tržište 2006. godine, kada je u jednom danu otvoreno 13 trgovina, Lidl je u devet godina svoju prodajnu mrežu proširio diljem Hrvatske otvorivši 86 trgovina i zaposlivši više od 1700 zaposlenika.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ivica je svojima obećao podići plaće 1.travnja

New Report

Close