Kućni wellness u samo osam četvornih metara

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2010. u 22:00

Jacuzzi Sasha kombinacija je vrhunskog dizajna, kvalitetnih materijala i moderne tehnologije, a dostupan je i u manjim inačicama

Neprestano obnavljajući svoju ponudu elemenata opremanja i uređenja interijera u Hrvatskoj, Stipić Interart je zahvaljujući suradnji s vodećim svjetskim brendom Jacuzzijem svoj asortiman proširio i kućnom wellness kompozicijom Jacuzzi Sasha.

Dizajnersko remek-djelo Alberta Apostolija omogućuje da u samo osam četvornih metara i u vlastitom stanu uživate u tri tretmana: sauni (rimska, finska i biosauna), hidromasažnom tušu (hladna magla para, rijetka i tropska kiša) i parnoj kupelji (turska, rimska i biljna aroma). Zahvaljujući kombinaciji vrhunskog dizajna, kvalitetnih materijala i moderne tehnologije, uz dostupnost i pojedinačnih, manjih inačica, Jacuzzi Sasha postao je jedna od najatraktivnijih kućnih wellness-kompozicija na svjetskom tržištu. Od noviteta u ponudi keramike kod Stipića vrijedi istaknuti Casamoodove pločice Nera. Ukrotivši energiju lave i čvrstoću vulkanskoga kamenja, Casamood je stvorio pločice Nera, lijepo dizajniran, kvalitetan i prestižan proizvod. U mnoštvu imena zastupljenih u salonima Stipić Interarta osobito je proširena ponuda talijanskog proizvođača rezidencijalnog namještaja Lago. Kreveti Col-Letto ispunjeni su specijalnom mekom pjenom kako bi bili što udobniji, dok je dizajn s mekim prstenom koji se može modificirati i pomicati po svim dijelovima kreveta donio niz priznanja slovenskoj dizajnerici Nuši Jelenec. Prsten korisniku kreveta pruža svojevrsnu zvučnu i vizualnu izolaciju, mogućnost da se potpuno opusti u udobnom zagrljaju Lagove majstorije. Sjedeće garniture Sofa Air sastoje se od više prilagodljivih dijelova i moguće ih je smjestiti u svaki dio kuće. Daniele Lago time je nastavio poznatu seriju proizvoda Air koji, zahvaljujući nevidljivim nogama, izgledaju kao da lebde iznad poda.

Lagove police Tangram, dizajnirane s mišlju “sve se mijenja, sve se može transformirati”, odnedavno su dostupne u još više inačica i omogućuju vam stvaranje niza novih oblika. Sa zanimljivim proizvodima predstavlja se i Cinova, prije svega poznata po kvalitetnim krevetima. Za njihov luksuzni krevet dizajneri Piumotto vole reći da svojim zagrljajem stvara osjećaj opuštanja. S druge strane krevet Temple plijeni jedinstvenim dizajnom: sam ležaj smješten je u okvir u obliku kocke. “Stvoren za lijepe snove”, kažu u Cinovi. Stipić Interart nudi i primjerke tvrtke Paola Lenti, koja se specijalizirala za garniture za eksterijere. Sabi je kauč koji se može modelirati u razne oblike, sastavljen od najboljih materijala. Njihovim korištenjem Paola Lenti je i zaslužila meteorski uspon među top-brendove. ITF Design je, smislivši originalne metalne sjedalice Papeete, pokrenuo novi pravac u dizajniranju koji sada mnogi imitiraju. Osim toga izbor od čak deset boja uklopit će ih u najrazličitije interijere. Cube je linija stolića i taburea, vrlo zanimljivih oblika, za koju će se odlučiti maštovitiji kupci.

Koncept

Salon poput umjetničke izložbe
Svi proizvodi dio su ponude Stipić Interarta, zastupnika najpoznatijih svjetskih imena kad je riječ o uredskom i rezidencijalnom namještaju, keramici, sanitarijama i suhoj gradnji. Osnovana 1994. godine kao članica Stipić grupe, tvrtka je brzo stekla povjerenje domaćih i stranih partnera. Ponuda Stipić Interarta može se razgledati u dva izložbeno-prodajna salona. Salon u Lučkom, Ventilatorska 24, nedavno je preuređen. Jedna od novosti u novom salonu jest opremljenost odjela keramike modernim, potpuno automatiziranim paletarima na kojima su izloženi primjerci ekskluzivne keramike. Salon u samom središtu Zagreba, u Cascade centru u Tkalčićevoj ulici, koncipiran je poput umjetničke izložbe, u kojoj su eksponati primjerci luksuznog namještaja.




Komentirajte prvi

New Report

Close