Konzum preuređuje supermarket u Vukovarskoj i traži šefa ljekarne

Autor: Marija Brnić , 10. kolovoz 2015. u 08:00
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

Zaposlit će magistra farmacije koji će voditi ljekarnu u preuređenom Mercatoru.

Trgovački lanac Konzum objavio je natječaj za zapošljavanje magistra farmacije, koji bi bio angažiran na upravljanju i organizaciji rada specijalizirane prodavaonice bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda.

Premda natječaj asocira na nedavno pokrenuti i od Ministarstva zdravlja zaustavljeni projekt zdravstvenih usluga i laboratorijskih pregleda u Konzumovim trgovinama, doznajemo kako je zapravo riječ o drugom velikom Konzumovu projektu: preuređenju bivšeg Mercatorova supermarketa u Vukovarskoj ulici u Zagrebu.

Ta trgovina, kako je nedavno na prezentaciji o novim standardima u poslovanju Konzuma u Puli istaknuo predsjednik Uprave Darko Knez, jedina bilježi konstantan pad, 15 posto na godišnjoj razini. Upravo bi ona trebala ulaganjem od oko 20 milijuna kuna uskoro biti primjerom novog standarda premium trgovina u Hrvatskoj i postati, kako kaže Knez, Konzumov flagship.

Bit će to prvi supermarket u regiji s food courtom, vinotekom, sushi barom, vlastitim steakhouseom, pasta i grill barom, kao i velikim izdvojenim odjelom igračaka s igraonicom, a u prodajni prostor bit će integrirana i ljekarna za prodaju lijekova bez recepta. A za taj novi iskorak Konzum, dakle, traži i magistra farmacije.

Osim položenog stručnog ispita, Konzum od kandidata traži samostalnost i motiviranost u radu te ljubaznost. Natječaj za to radno mjesto otvoren je do četvrtka.

Komentirajte prvi

New Report

Close