Končar i ove godine na sajmu InnoTrans

Autor: Agencija VLM , 22. rujan 2014. u 10:20
Foto: Marko Prpić / Pixsell

U Berlinu se sutra otvara InnoTrans – najveći svjetski sajam transportne industrije i tehnologije na kojem će nastupiti i KONČAR.

U Berlinu se sutra otvara InnoTrans – najveći svjetski sajam transportne industrije i tehnologije na kojem će nastupiti i KONČAR. InnoTrans traje od 23. do 26. rujna, a održava se svake druge godine. KONČAR će se na sajmu predstaviti proizvodnim programom s područja transporta, a ove godine naglasak je na uređajima osiguranja željezničko-cestovnog prijelaza te pretvaraču za podstanicu. 

Kao vodeći međunarodni događaj tračničke industrije, InnoTrans omogućuje prezentiranje proizvoda širokim međunarodnim poslovnim krugovima. KONČAR već tradicionalno sudjeluje na InnoTransu: 2012. godine na sajmu je održano niz stručnih prezentacija s ciljem što boljeg upoznavanja svjetske javnosti s rezultatima razvoja i znanja te mogućnostima hrvatske industrije u području transporta, a na ranijim sajmovima premijeru su imali niskopodni elektromotorni vlak za regionalni i niskopodni električni tramvaj.

Komentirajte prvi

New Report

Close