“Kolindine startasice” u prodaji od iduće godine

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2016. u 09:40
Foto: Igor Kralj / Pixsell

Ovaj model tenisica bit će u prodaji od ožujka 2017., najavljuju u borovskoj tvornici.

Uz konačan rezultat i odličan tenis, finale Davisova kupa u Zagrebu ostat će zabilježeno i po (ne)namjernoj reklami borovskih tenisica Startas predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Fotoreporteri su, podsjetimo, snimali predsjednicu dok je sjedila na svome sjedalu i pritom stopala držala na sjedalu ispod, pri čemu su najviše u oči upadale spomenute tenisice.

– Ponosan sam što je predsjednica na jednom tako velikom sportskom događaju nosila borovske tenisice. Za jednu takvu gestu možemo joj reći samo velika hvala uime svih radnika Borova – rekao je menadžer brenda Startas u vukovarskoj tvornici Borovo Dubravko Šimenc.

Objasnio je da je riječ o prvom uzorku nove kolekcije tenisica koje će se u prodavaonicama pojaviti u ožujku iduće godine. Najavljuje i da će njihova cijena biti u sadašnjim okvirima po kojima se prodaju ove tenisice. Šimenc kaže i da je taj prvi uzorak startasica darovan predsjednici, no da dar nije ničim uvjetovan.

– Smatrali smo korektnim da predsjednici države darujemo prvi uzorak nove kolekcije, a kada će ih nositi i u kojoj prilici, mi nismo ni željeli ni mogli uvjetovati. Ova njezina gesta svakako je velika stvar za Borovo i sam brend Startas – dodaje Šimenc.

Kako piše Večernji list, prema zamislima iz ove vukovarske tvrtke, tenisice Startas koje je nosila Grabar-Kitarović trebale bi postati dio dress-codea hrvatskih navijača.

On bi, uz zastave, dresove, kapice i slične prepoznatljive navijačke rekvizite, bio upotpunjen i tenisicama na kojima se ističu kockice državnog grba.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Nije joj dosta plaća? Sad će još i dobivati novce za promidžbu patika, ko da je rukometašica ?
Pa, jel rto dozvoljeno političarima, koji potiču gospodarstvo u svojoj državi i moraju jednako
cijeniti svakog proizvođača , bilo da proizvodi patike ili manje poznate patike?

New Report

Close