KING ICT postao globalni partner tvrtke Objectivity

Autor: Poslovni.hr , 28. prosinac 2012. u 10:09
Ilustracija

Partnerstvo omogućava implementiranje InfiniteGraph – jedinu distribuiranu grafičku bazu podataka u zdravstvenim organizacijama diljem Istočne Europe.

KING ICT postao je globalnim partnerom tvrtke Objectivity kako bi učinio dostupnom za primjenu u zdravstvenim organizacijama diljem Europe InfiniteGraph, jedinu distribuiranu grafičku bazu podataka. Izazovi upravljanja zdravstvenim podacima u stvarnom vremenu te zdravstvenim kartonima pacijenata sve su veći te se organizacije okreću mogućnostima koje pružaju grafovi u pravovremenoj analizi i upravljanju podacima kako bi se otkrile veze među pacijentima, metodama liječenja i podacima, ističe se u priopćenju KING ICT-a.

"Ovdje u KING ICT-u znamo koliko je važno približiti našim klijentima najbolje i najučinkovitije tehnologije iz cijeloga svijeta", kaže Emil Perić, direktor poslovnog razvoja KING ICT-a. "Drago nam je što smo ostvarili suradnju s tvrtkom Objectivity baš u trenutku kada usmjeravamo pozornost na kritične probleme koji danas preplavljuju sektor zdravstva. Oduvijek smo nastojali ostvarivati suradnju samo s najboljima, a s InfiniteGraph rješenjem uspjeli smo to ostvariti i na području tehnologije grafičkih baza podataka."

Tijekom posljednjeg desetljeća KING ICT ostvario je suradnju i implementirao rješenja za poslovno-kritične projekte za razne institucije, među kojima su: Hrvatske autoceste, Hrvatske željeznice, Ministarstvo obrane, Plinacro – operator plinskoga transportnog sustava, Hrvatske pošte, itd. Projekti na kojima rade između ostaloga uključuju upravljanje podacima, virtualizaciju te umrežavanje. KING ICT će koristiti prednosti rješenja InfiniteGraph u rješavanju nekih od najvećih izazova na području upravljanja podacima u zdravstvu, ističe se u priopćenju. Na primjer, implementacija InfiniteGraph rješenja omogućit će smanjenje troškova u zdravstvu, a povećati kvalitetu zdravstvene skrbi.

"Komplikacije vezane uz velike količine podataka (Big Data) postaju stvarnost u sektorima kao što je zdravstvo, te je od velike važnosti da pouzdana i komercijalno dostupna rješenja u organizacijama implementiraju timovi dovoljno stručni da prepoznaju složene zahtjeve takvih rješenja", kaže Jay Jarrell, izvršni direktor tvrtke Objectivity. "KING ICT ima bogato iskustvo u sektoru što se tiče implementacija rješenja vezanih uz upravljanje podacima te nam je iznimno drago što smo ostvarili ovu suradnju u trenutku kada donosimo nova rješenja za rješavanje stvarnih izazova."

Komentari (1)
Pogledajte sve

King ICT j etvrtka koja je dobijlaa poslove na temelju političkih veza s HDZ-om a poslove su odrađivali drugi u podnajmu.

Danas oni nemaju nikakv razvoj i samo ih promjena vlasti može spasiti od umirovljenja.

New Report

Close