King ICT dogovorio posao vrijedan 5 milijuna kuna s NATO-om u Nizozemskoj

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. svibanj 2019. u 13:03
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Napominjući da je potpisivanje takvog ugovora veliko priznanje za stručnjake King ICT-a, iz te tvrtke otkrivaju da će na realizaciji projekta raditi dva mjeseca i to u Den Haagu.

King ICT ugovorio je posao sa s NATO-ovom Agencijom za komunikacije i informaciju o implementaciji informatičke mrežne opreme u Nizozemskoj vrijedan nešto više od 5 milijuna kuna, izvijestili su u srijedu iz te tvrtke.

Napominjući da je potpisivanje takvog ugovora veliko priznanje za stručnjake King ICT-a, iz te tvrtke otkrivaju da će na realizaciji projekta raditi dva mjeseca i to u Den Haagu.

"Ovakav posao potvrđuje kako hrvatske tvrtke mogu sudjelovati i pobijediti na međunarodnim javnim natječajima. Uvjereni smo da će to potaknuti i druge hrvatske ICT tvrtke na sudjelovanje na sličnim međunarodnim natječajima, jer sasvim sigurno imamo potrebno znanje i kompetencije u odnosu na konkurenciju", poručili su iz King ICT-a.

Za ugovoreni projekt iz King ICT-a kažu da je u sklopu njihove strategije daljnjeg širenja poslovanja na međunarodnim tržištima, čemu dodaju da su osim na regionalnim tržištima, u prošloj godini realizirali i niz poslova u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Velikoj Britaniji, Azerbajdžanu, Kuvajtu i Kataru, posebno u području cyber sigurnosti.

King ICT sa sjedištem u Zagrebu nametnuo se kao jedan od vodećih regionalnih sistem integratora u razvoju i implementaciji inovativnih poslovnih rješenja. Trenutno zapošljavaju više od 500 ljudi, a u sklopu tvrtke posluju i specijalizirane tvtke Aktivis (za upravljanje dokumentima) i Smart Energy (za razvoj i implementaciju rješenja u području energetske učinkovitosti).

Komentirajte prvi

New Report

Close