Kaštelanski staklenici potvrdili prodaju nekretnina Zračnoj luci Split

Autor: Poslovni.hr , 19. prosinac 2012. u 12:05
Kastelanski staklenici ispod aerodroma Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Uprava Kaštelanskih staklenika očitovala se o potpisivanju kupoprodajnog ugovora za nekretnine te početku postupka financijske konsolidacije Društva.

Uprava Kaštelanskih staklenika očitovala se putem Zagrebačke burze o potpisivanju kupoprodajnog ugovora za nekretnine te početku postupka financijske konsolidacije Društva:

Poštovani,
vezano za Vašu obavijest da je dana 17.12.2012. zbog rasta cijene dionica KAŠTELANSKIH STAKLENIKA D.D., oznake KSST-R-A, pokrenuta Dražba uravnoteženja, te za upit o našim saznanjima o novim/promijenjenim materijalnim činjenicama koje bi mogle uzrokoivati navedeni porast, možemo Vas izvijestiti o sljedećem:

Nastavno na naše očitovanje od 12.10.2012. oznake 1771/12/JP/DA, a vezano za Informaciju o prodaji nekretnina u vlasništvu Kaštelanskih staklenika d.d., dana 19.11.2012. je izmedu Zračne luke Split d.o.o. i Kaštelanskih staklenika d.d., potpisan kupoprodajni ugovor za nekretnine opisane u navedenom očitovanju od 12.10.2012. što je omogućilo početak postupka financijske konsolidacije Društva koji je u tijeku.

S poštovanjem,
UPRAVA
Jadran Penga, dipl. oec.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close