Kako su u Srbiji doživjeli Šaranovićev šoping: 'Zatresla se cijela zemlja, a tu nije kraj "udara"'

Foto: Žarko Bašić / Pixsell Foto: Žarko Bašić / Pixsell

"Želju da investira u Hrvatskoj navodno pokazuje i Miroslav Mišković čija kompanija Delta holding želi kupiti najbolji zagrebački hotel Esplanadu".

Informacija da srpski biznismen Nebojša Šaranović naveliko kupuje dionice Kraša velika je vijest i u medijima u Srbiji, koji pišu i da tu nije kraj "udara".

Blic tako piše da je "cijela Hrvatska u panici jer Šaranović 'kvari planove hrvatskoj braći'".

- Cijela Hrvatska, mediji i investicijska javnost već nekoliko dana bruje o tome je li srpski privrednik novi vlasnik hrvatskog industrijskog simbola - navode oni.

Blic također navodi kako se "nakon Zagreba zatresla i cijela Hrvatska", "zahvaljujući desetinama javnih pitanja na temu tko je kupac iz sjenke koji Kraševu akciju plaća duplo više od nominalne vrijednosti, a istovremeno jačajući svoju vlasničku poziciju u, činilo se mnogima, nedodirljivoj kompaniji".

Novosti pak pišu da "tu nije kraj srpskog ekonomskog "udara" na Hrvatsku, jer je objavljeno i da je Miroslav Mišković zainteresiran za elitni zagrebački hotel Esplanadu".

"Želju da investira u Hrvatskoj navodno pokazuje i Miroslav Mišković čija kompanija Delta holding želi kupiti najbolji zagrebački hotel Esplanadu. Koliko je to realno, teško je reći, ali je sam hotel mijenjao vlasnike, a sada je najavljeno i preuređenje. Slične su se informacije pojavljivale i prije, a nedavno je Zorana Burlić, generalna direktorica Delta real estatea, kazala da su kompanija 'otvorenih očiju, koja ne poznaje granice'", navode Novosti.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve