Kako otići u trgovinu za vrijeme radnog vremena, a da nitko ne skuži?

Autor: Sponzorirani članak , 31. listopad 2016. u 08:00
Saša Cvetojević otkrio je kako svoju dnevnu kupovinu namirnica za kućanstvo obavlja klikom, i to dok odgovara na mailove ili u pauzi između sastanaka

Pravi poduzetnici znaju kako biti na dva mjesta u isto vrijeme. Pitate se kako?

Posao nam svakodnevno oduzme bar trećinu dana, a i vrijeme nakon posla ispunjeno je brojnim obvezama. Jedna od njih je svakako i odlazak u kupovinu za koji treba odvojiti puno vremena. Zbog brojnih obaveza trebamo praktičnija, brža i funkcionalnija rješenja – poslovno i privatno.

Pravi poduzetnici znaju kako biti na dva mjesta u isto vrijeme. Pitate se kako? 

Saša Cvetojević, uspješan poduzetnik, ali i brižan suprug i otac, otkrio je kako svoju dnevnu kupovinu namirnica za kućanstvo obavlja klikom, i to dok odgovara na mailove ili u pauzi između sastanaka. Kasnije te namirnice pokupi offline ili one dostavom dođu na njegovu kućnu adresu, ovisno što mu više odgovara u danom trenutku.

Konzum klik je odavno sretno rješenje za trudnice i starije osobe kojima nije jednostavno nositi teške vrećice, a sve više ga koriste upravo zaposleni koji za vrijeme radnog vremena kupuju namirnice, a onda ih pokupe iza 17 sati. Vrijeme ručka i pauze su najpopularnije vrijeme za klikanje! 

Na Konzum kliku  možete kupovati od 0-24 h, kad god vam odgovara. Pretraživanje i naručivanje vrlo je jednostavno, dostava je spremna već 2 sata nakon narudžbe.  Na vama je samo odabrati mjesto i vrijeme dostave, a platiti možete online ili prilikom dostave.  

Više od 60 000 poduzetnih korisnika zna da je Konzum klik prava revolucija u nabavi namirnica.  Za punu košaricu treba vam samo par klikova! Kliknite i vi!

(_gdeaq = window._gdeaq || []).push([‘hit’, ‘gdehr’, ‘d01KUQt186trna9k2dMSyWYmPzJBUS8MKlsE0D2YQCj.87’, ‘sfqqelhfxg’, ‘dqjqfebdhgehapkrsusrwavnnokt’],
[‘viewable’, ‘gdehr’, ‘d01KUQt186trna9k2dMSyWYmPzJBUS8MKlsE0D2YQCj.87’, ‘pghhiirjsb’, ‘_gde_isndwl_pghhiirjsb’]);

New Report

Close