Ivica Todorić potpisao standstill aranžman

Autor: Poslovni.hr , 02. travanj 2017. u 12:34
Foto: Krunoslav Petrić / Pixsell

Nakon jučerašnjeg sastanka između dobavljača Agrokora i banaka odlučeno je da će standstill aranžman biti poznat idućeg tjedna.

Večernji list ima potvrdu da je Ivica Todorić potpisao standstill aranžman.

>>Zakon Lex Todorić uvjet za stand-still aranžman, jer blokade treba maknut

>>Dogovor od 2,4 milijarde eura: Bankari Todoriću u upravu dovode direktora za restrukturiranje

Podsjetimo, nakon jučerašnjeg sastanka između dobavljača Agrokora i banaka odlučeno je da će standstill aranžman biti poznat idućeg tjedna. Josip Budimir iz Francka je rekao da su imali produktivne razgovore te će početkom idućeg tjedna usuglasiti ono što je ostalo.  – Danas to nije bilo u mugoćnosti napraviti s obzirom da i predstavnici banaka moraju dobiti suglasnost od strane svojih upravljačkih organa – dodao je jučer Budimir.

Dodao je i da deblokada računa nije moguća sve dok se na neki način ne dobije pomoć države koja je regulator. – Mi to ne možemo silom napraviti, mora biti zakonski okvir napravljen na način da to omogući – rekao je on.

Komentari (5)
Pogledajte sve


Hebeš lektore. Više vridi jedan dobar moderator nego 7 lektora.

mi smo kolega presretni ljudi, jer živimo u vrijeme demokracije, da smo kojim slučajem rođeni nešto ranije, mislim da bi se nas nekolicina s foruma upoznali na Golom otoku

Hebeš lektore. Više vridi jedan dobar moderator nego 7 lektora.

Funky, 03.04.2017. u 06:42

Poštovani novinari, s obzirom da ne pišete za engleski nego hrvatski portal, molimo vas da se koristite hrvatskim jezikom i ne koristite riječi kao što su “standstill” bez navodnika, kurziva ili – ako već ne ide drugačije – ekvivalentnog prijevoda.

jednostavno, lektora vise nema jer su preskupi.

Gospodine Ivica,hvala Vam sto ste stavili Vas cijenjeni autogram na taj “standstill” aranzman. Jos K-rvatska ni propala i to samo zahvaljujuci Vama i Vasoj neupitnoj dobroti.
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/todoric-i-sest-velikih-banaka-potpisali-standstill-aranzman-dobavljaci-se-u-ponedjeljak-ujutro-sastaju-s-plenkovicem/5850171/

New Report

Close