Istragrafici potražnja iz izvoza diže promet

Tvornica u Kanfanaru u kojoj se planiraju i nova zapošljavanja, tvrtka ima 150 radnika Tvornica u Kanfanaru u kojoj se planiraju i nova zapošljavanja, tvrtka ima 150 radnika

Ova tvrtka, dio British American Tobacca, vodeći je hrvatski proizvođač kaširane i kartonske ambalaže.

Kraš, Podravka, Pik Vrbovec, Saponia, Dukat, Vipnet, Cromaris...samo su neke od velikih domaćih kompanija kojima je ambalažu za pakiranje proizvoda radila Istragrafika iz Rovinja.

Ova tvrtka, dio British American Tobacca, vodeći je hrvatski proizvođač kaširane i kartonske ambalaže, te uspješan izvoznik u desetak zemalja Europe.

Upravo se i rast potražnje za njihovom kvalitetnom ambalažom izvana odrazio na prihode, kojih će 35% ove godine stići iz izvoza, zbog čega u Istragrafici mogu reći i da su regionalni lider u proizvodnji i izvozu komercijalne ambalaže.

Prema direktoru Enisu Kanceliru, tvrtka nastavlja pozitivan trend i rast prometa, a dogodine planira i nova zapošljavanja u Kanfanaru. Tvornica danas ima 150 zaposlenika.

"U Istragrafici uvijek smo orijentirani na nove tehnologije i iskorake u proizvodnji. To nam je omogućilo da i u zemlji i u inozemstvu budemo prepoznati kao pouzdan partner u proizvodnji visokokvalitetne ambalaže", kaže Kancelir, nedavno ovjenčan i nagradom CROMA-e za menadžera godine u kategoriji srednjih poduzeća.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve