INGRA u Alžiru ugovorila posao vrijedan 16,5 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 16. lipanj 2015. u 10:45
Izvor: Licencirane fotografije Ingra , Autor:Ingra

INGRA i alžirska državna tvrtka Cosider zaključile su novi Ugovor o projektiranju, isporuci i montaži te puštanju u rad hidromehaničke opreme na brani Seklafa u Alžiru vrijedan 16,5 milijuna kuna.

Tijekom prošlotjednog boravka u Alžiru, predsjednik Uprave g. Igor Oppenheim potpisao je još jedan u nizu višemilijunskih ugovora s dugogodišnjim partnerom INGRE, državnom kompanijom Cosider Travaux Publics, izvođačem građevinskih radova na izgradnji brana pod Državnom agencijom za vodne resurse.

INGRA, Cosider i Državna agencija za vodne resurse uspješno surađuju više od 20 godina, a trenutno u realizaciji imaju ugovore za brane Tagharist i L'Ouldjet Mellegue u visini od 46 milijuna kuna.

Osim ovog projekta, INGRA očekuje još dobrih vijesti s alžirskog tržišta budući da se tvrtka pokazala kao vrlo uspješan, kvalitetan i pouzdan izvođač zahtjevnih radova iz područja energetike što je INGRINA specijalnost od samih početaka njene 60-godišnje povijesti.

INGRA je u 40 godina kontinuiranog poslovanja u Alžiru realizirala investicijske projekte u vrijednosti većoj od 700 milijuna eura, a vrijednost aktualnih i novougovorenih poslova iznosi 96 milijuna eura.

Komentari (1)
Pogledajte sve

[emo_palacg]

New Report

Close