Ina pokreće projekt ‘Prostor za vaše ideje’

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2014. u 12:34
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Pozvani da se prijave su kompanije, obrtnici i poduzetnici, institucije, udruge, ustanove, tijela lokalne zajednice te fizičke osobe.

INA je pokrenula projekt „Prostor za vaše ideje“ u sklopu kojeg će svoje prostore koji nisu u upotrebi ustupiti na korištenje zainteresiranim pravnim ili fizičkim osobama, a s ciljem doprinosa razvoju kvalitetnih projekata lokalne zajednice, priopćeno je iz kompanije. Svim zainteresiranim kandidatima, kompanijama, obrtnicima i poduzetnicima, institucijama, neprofitnim, volonterskim, sportskim, kulturnim i sličnim udrugama, tijelima lokalne zajednice te fizičkim osobama, na raspolaganju je 18 lokacija diljem Hrvatske, a svoj interes za sudjelovanje u projektu mogu iskazati do 14. listopada 2014., dok se prijedlozi poslovnih ideja očekuju zaključno s 1. prosincem 2014.

Kako kažu iz Ine, prednost prilikom odabira imat će projekti koji:

  • svojom djelatnošću doprinose društvenom i/li gospodarskom razvoju lokalne zajednice;
  • nude moguću financijsku perspektivu za Inu;
  • dugoročno su održivi;
  • imaju pozitivan utjecaj ili se bave aktivnostima u domeni zaštite okoliša;
  • odnose se na zadovoljavanje nužnih potreba društveno ugroženih i osjetljivih kategorija (djeca, žene, bolesni, stariji i nemoćni te marginalizirane skupine).

INA će budućim partnerima ponuditi povoljnije uvjete i cijene za dugoročni zakup lokacija, pomoć u razvijanju poslovne ideje te potencijalno sudjelovanje u realizaciji projekta kao investicijski partner, dok se od partnera očekuje da svoje stručno znanje, iskustvo i sposobnosti upotrijebe u interesu održivog i učinkovitog poslovanja, odnosno razvoja predloženih poslovnih ideja, zaključuje se u priopćenju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close