Ina: Jednogodišnji staž za 50 pripravnika

Autor: Poslovni.hr/Hina , 01. rujan 2014. u 17:21
Press foto

Novih 50 pripravnika danas je započelo jednogodišnji staž u Ina grupi, a riječ je o petoj generaciji pripravnika zaposlenih kroz program Growww, izvijestili su iz Ine.

Novih 50 pripravnika danas je započelo jednogodišnji staž u Ina grupi, a riječ je o petoj generaciji pripravnika zaposlenih kroz program Growww, izvijestili su iz Ine.

Novi su pripravnici potpisali ugovor o radu i time započeli jednogodišnji pripravnički staž, a iz Ine ističu kako su svi zaposleni, kao i proteklih godina, najbolji među prijavljenim kandidatima iz područja naftnog rudarstva i geologije, kemijskog inženjerstva, strojarstva, elektrotehnike i društvenih znanosti.

"Vidjet ćete i iskusiti trud koji je potreban kako bi jedna kompanija u današnje vrijeme ulagala dvije milijarde kuna u nove projekte na godišnjoj razini, primjenjivala najmodernije metode u proizvodnji nafte i plina, opskrbljivala domaće i regionalno tržište gorivima najviše kvalitete te uspješno upravljala najvećom maloprodajnom mrežom u zemlji, koju dnevno u prosjeku posjeti više od 180.000 kupaca", istaknuo je Inin izvršni direktor za Korporativni centar Tvrtko Perković pozdravljajući nove pripravnike.

Oni su odabrani između više od tisuću prijavljenih kandidata složenim selekcijskim postupkom i za vrijeme trajanja staža pred njih će biti postavljeni izazovni poslovni ciljevi koje će postizati uz vodstvo mentora. Osim toga, svi pripravnici će proći detaljnu poslovnu edukaciju te upoznati Inina postrojenja, dok će se njihov rad i učinkovitost nadgledati i ocjenjivati.

Ina se na pokretanje Growww programa odlučila 2010. godine i svi su dosadašnji natječaji doživjeli veliki uspjeh, s više tisuća prijava. Ina je putem tog programa do sada u Hrvatskoj zaposlila više od 400 visokoobrazovanih mladih talenata, navodi se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close