Hrvatskim poslovnjacima najviše se sviđa Ersteov leasing

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2012. u 12:42
PXL

U Business Best Buy Award istraživanju iz rujna 2012., hrvatski poslovni korisnici najveći broj glasova za najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o uslugama leasinga dali su – Erste & Steiermärkische S-Leasingu, priopćeno je iz Erstea.

Hrvatski "poslovnjaci", u Business Best Buy Award istraživanju tržišta iz rujna 2012. najveći broj glasova u kategoriji "Leasing usluge za poslovne korisnike i tvrtke" dali su Erste & Steiermärkische S-Leasingu.

Ispitanicima – isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće pitanje: "Navedite naziv financijske kuće koja u Hrvatskoj, po vašem mišljenju i iskustvu i/ili iskustvu i mišljenju vama bliskih kolega, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete leasing usluga za tvrtke i poslovne korisnike:".

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli sami navoditi nazive davatelja usluga koje prema njihovom iskustvu, ili iskustvu njihovih kolega, nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o leasing uslugama za poslovne korisnike i tvrtke u Hrvatskoj.

Najveći broj glasova ispitanika (prvo mjesto) osvojio je: Erste & Steiermärkische S-Leasing. Na poziciji Br. 2 smjestio se PBZ. Slijede: Zaba, RBA te ALD odnosno Splitska banka.

U Croatia BUSINESS Best Buy Award istraživanju iz rujna 2012. sudjelovalo je 1.228 ispitanika – isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, predsjednici uprava, glavni direktori, članovi uprava, direktori sektora, rukovoditelji i sl.).

Kompletno istraživanje Croatia Business Best Buy Award 2012./2013.  provedeno je u skladu s odredbama 'Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja' koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Europska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

Anketiranje je provela švicarska kuća ICERTAS GmbH od 4. do 20. rujna 2012, CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness).

Osnovna je misija Best Buy Award istraživanja dobivanje uvida u iskustvo i percepciju korisnika o proizvodima i uslugama za koje se smatra da daju najbolji omjer kvalitete i cijene (tzv. best buy) od strane samih korisnika.

Cilj projekta i certifikata "Best Buy Award" je olakšati kupcima potragu za onim najboljim i cijenom najpovoljnijim na hrvatskom tržištu roba i usluga.

Best Buy Award je projekt švicarske kuće ICERTAS kojeg u hrvatskoj zastupa i provodi tvrtka Axios u partnerskoj suradnji s vodećom svjetskom konzultantskom i revizorskom kućom PWC (PricewaterhouseCoopers).

Komentirajte prvi

New Report

Close