HGSPOT ostvario prihode od 35 milijuna kuna, danas otvorena nova poslovnica

Autor: Poslovni.hr , 27. kolovoz 2015. u 13:42
Foto: Press

Otvaranje novog prodajnog mjesta u Zagrebu donijet će kupcima mnoge novitete.

HGSPOT, domaći lanac trgovina informatičke opreme u prvih je šest mjeseci ostvario prihode od 35 milijuna kuna, što je povećanje od 35 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Nastavak pozitivnih trendova poslovnih rezultata, tvrtka HGSPOT potvrdila je danas otvaranjem nove poslovnice u Zagrebu.

Nova poslovnica, koja se nalazi na adresi Josipa Strganca 12, Špansko u Zagrebu, šesta je HGSPOT trgovina u Hrvatskoj te druga otvorena ove godine. Nakon specijaliziranih prodajnih mjesta u zagrebačkim Utrinama, Vinkovcima, Rijeci te dvije poslovnice u Splitu, od kojih je druga otvorena u ožujku ove godine, HGSPOT je svoju ponudu dodatno proširio 

Nakon što je u 2014. godini zabilježen rast prihoda od 20 posto, a dobit više nego udvostručena na 2,32 milijuna kuna, širenjem prodajnog asortimana, otvaranjem novih prodajnih mjesta te uvođenjem noviteta na tržištu nastavljen je pozitivan rast svih pokazatelja poslovanja. HGSPOT je tako u prvih šest mjeseci 2015. godine zabilježio i rast „HGSPOT je tvrtka koja nastavlja s postavljenjem trendova u poslovanju na specijaliziranom tržištu na kojem djelujemo. Otvaranje novog prodajnog mjesta u Zagrebu donijet će našim kupcima mnoge novitete te dostupnost vrhunske tehnologije u njihovom susjedstvu po najpovoljnijim uvjetima.“ – ističe Saša Lončar, direktor HGSPOTA. 

HGSPOT za svoje kupce nudi široki asortiman vrhunskih proizvoda, visoku uslugu stručnog osoblja na prodajnom mjestu, dok korištenjem usluge „Servis u Kući“ nudi pogodnost podrške van prodajnog mjesta ili online putem.

Otvaranje poslovnice obilježit će i trodnevna promotivna ponuda s akcijskim cijenama za brojne proizvode iz asortimana.

Komentirajte prvi

New Report

Close