Gradit će vagone za Francuze za 54 mil. kn

Riječ je o četveroosovinskim vagonima cisternama, toplinskim izoliranim i namijenjenim za prijevoz emulzije Riječ je o četveroosovinskim vagonima cisternama, toplinskim izoliranim i namijenjenim za prijevoz emulzije

ĐĐ Specijalna vozila.

Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, s francuskim su naručiteljem potpisala ugovor o proizvodnji specijalnih vagona tipa Zacns u vrijednosti 54 milijuna kuna. Riječ je o četveroosovinskim vagonima cisternama, toplinskim izoliranim i namijenjenim za prijevoz emulzije, primarno kalcijevog karbonata u svim temperaturnim uvjetima.

"Naše usmjerenje na isključivo izvozne programe pokazalo se opravdanim, osobito u sferi vagona za specijalne namjene. U posljednjih pet godina proizvodimo isključivo za francusko i njemačko tržište", rekao je Bartol Jerković, direktor Specijalnih vozila. U tvrtki ističu da su tako potvrdili opravdanost proizvodnje vagona posebne namjene. Vagoni će biti isporučeni u prvoj polovici iduće godine. Realizacija ugovora nastavak je uspješne suradnje s Francuzima.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!