Glavni direktor za restrukturiranje Agrokora i njegov tim od ranog jutra intenzivno rade

Autor: Poslovni.hr , 05. travanj 2017. u 13:06
Foto: Marko Lukunić / Pixsell

Danas se nastavlja s čitavim nizom aktivnosti, među kojima je komunikacija sa svim uključenim stranama, prioritetno zaposlenicima i dobavljačima.

Glasnogovornica tima za restrukturiranje Agrokora Ivona Janjić poslala je izjavu za medije koju prenosimo u cijelosti:

"Glavni direktor za restrukturiranje i njegov tim od ranog jutra intenzivno rade, posao je vrlo kompleksan i zadataka je puno. Cilj je u što kraćem roku uspostaviti stabilnost poslovanja, i sada je potreban doprinos svih da se Agrokor spasi. Glavni direktor za restrukturiranje će sa svojim timom, čiji su članovi predstavljeni jučer, direktno nadgledati i provoditi sve financijske i pravne poslove tijekom cjelokupnog procesa restrukturiranja. U ovome trenutku uprave kompanija nastavljaju upravljati svojim tvrtkama u okviru dnevnog poslovanja.

Danas se nastavlja s čitavim nizom aktivnosti, među kojima je komunikacija sa svim uključenim stranama, prioritetno zaposlenicima i dobavljačima. Kao što ste mogli vidjeti, glavni direktor za restrukturiranje je izravan, vrlo otvoren za komunikaciju, ali i realističan te usmjeren na konkretne rezultate. I dalje ćemo vas redovito informirati kada dođe do daljnjeg napretka u procesu.“

>>Tko je Hrvatica u Alvarezovu timu?

>>Crobexi u minusu gotovo 2 posto pod pritiskom krize u Agrokoru

>>Račun Francka je u kratkome roku deblokiran

Za vrijeme davanja izjave iza glasnogovornice je stajao stručnjak za krizno komuniciranje Krešimir Macan, koji je jučer bio i na Alvarezovom predstavljanju javnosti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close