FOTO: Pevec u Osijeku otvorio svoj prvi kafić u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 04. prosinac 2017. u 09:07
Foto: Pevec

Za sada su kupci u osječkoj poslovnici imali priliku kušati izvrsnu kavu, a otvorenje kafića popraćeno je gastrodelicijama.

Svojoj bogatoj ponudi asortimana za opremu doma Pevec od ove subote nudi i nešto više. Tako je u povodu Dana grada Osijeka u Pevecu priređeno prvo u nizu otvorenje Pevec lanaca kafića „Samo fino“.

Otvorenje je podržao Krešimir Bubalo, član Uprave Peveca, koji je tom prigodom Osječankama i Osječanima čestitao Dan grada te izjavio kako želi podijeliti to zadovoljstvo otvorenjem ugostiteljskog objekta, prvog po redu u Hrvatskoj i to upravo u Osijeku, javlja Glas Slavonije.

– Kao što je vidljivo, tvrtka Pevec, kao prvi hrvatski trgovinski lanac, u ekspanziji je i želimo da to zadovoljstvo bude još cjelovitije. Osim što nam je važno da su povoljne cijene i da hrvatski proizvođači nađu put do polica Peveca, na prvome mjestu su nam i kupci kojima je sad na raspolaganju i ugostiteljski objekt gdje se nakon kupnje mogu okrijepiti – poručio je Bubalo, dodajući da će se istovjetni objekti „Samo fino“ otvoriti u ostala 23 centara u Hrvatskoj.

Za sada su kupci u osječkoj poslovnici imali priliku kušati izvrsnu kavu, a otvorenje kafića popraćeno je gastrodelicijama.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Nevjerojatan poslovni doseg, u razini sa svjetskim uzorima, odlično je da su novinari poslovno.hr-a prepoznali i popratili tako važan događaj, čestitke i njima!

OVO JE BOLJA HRVATSKA

Ne daj Bože otvoriti kafić da izgleda kao iz Danske ili Austrije, nego uvijek isto sme*e tipično balkansko

New Report

Close