Ericsson Nikoli Tesli ugovor od 11 milijuna kuna u BiH

Autor: Darko Bičak , 04. travanj 2017. u 21:59
Gordana Kovačević/G. Stanzl/PIXSELL

Tvrtki HT Mostar isporučit će se oprema za brži i kvalitetniji nadzor mobilne mreže.

Ericsson Nikola Tesla dobio je posao vrijedan 11 milijuna kuna u Bosni i Hercegovini. Kako pojašnjavaju iz zagrebačke tvrtke, radi se o projektu za HT Mostar koji obuhvaća isporuku opreme za nadzor i modernizaciju mreže te održavanje opreme.

Dodaju da će realizacija ugovora omogućiti djelatnicima HT-a Mostar brži i kvalitetniji nadzor elemenata mobilne mreže i kreiranje novih poslovnih prilika. Ugovore su na Mostarskom sajmu potpisali predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i predsjednik Uprave i direktor HT Mostara Vilim Primorac. "Mostarski sajam, na kojem je ove godine posebno istaknuta tema digitalno gospodarstvo, koristimo za uspješan nastavak dugogodišnje suradnje s Ericssonom Nikolom Teslom, regionalnim ICT liderom.

HT Mostar će, kao snažan bosanskohercegovački operator, ovime još više približiti svoju mrežu LTE tehnologiji čime stvaramo infrastrukturne pretpostavke za digitalnu transformaciju našeg društva", kazao je Vilim Primorac. Gordana Kovačević je najavila da s implementacijom ugovora kreću odmah. 

Komentirajte prvi

New Report

Close