Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar potpisali ugovor vrijedan 11 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 08. lipanj 2017. u 13:07
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Realizacijom ovog ugovora omogućit će se kvalitetnija usluga krajnjim korisnicima i ujedno stvoriti preduvjeti za brzu i učinkovitu implementaciju LTE tehnologije

Ericsson Nikola Tesla i HT Mostar ugovorili su proširenje i modernizaciju radijske pristupne mreže ovog bosansko-hercegovačkog operatora. Posao je vrijedan 11 milijuna kuna, a realizacija ugovora počinje odmah.

"Drago mi je da nastavljamo dobru suradnju s našim dugogodišnjim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom. Realizacijom ovog ugovora omogućit ćemo kvalitetniju uslugu našim krajnjim korisnicima i ujedno stvoriti preduvjete za brzu i učinkovitu implementaciju LTE tehnologije", rekao je Vilim Primorac, predsjednik Uprave i direktor HT Mostara.

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, izrazila je svoje zadovoljstvo zbog činjenice da je HT Mostar ponovno iskazao povjerenje Ericssonovim rješenjima. "Sigurna sam da će kompetencije i posvećenost naših stručnjaka ovom projektu osigurati kvalitetnu realizaciju ugovorenih poslova u što kraćem vremenskom roku", rekla je  Kovačević.

Komentirajte prvi

New Report

Close