Još jedan trgovački lanac obradovao radnike: Dobili neradne blagdane i veće božićnice

Autor: Sergej Novosel Vučković , 27. studeni 2018. u 08:11
Predsjednik Uprave Ivica Katavić, Foto: Damir Špehar / Pixsell

Ovaj model nagrađivanja najzaslužnijih je tradicionalan i služi kao motiv više za dodatni trud oko 1340 ljudi

I ove će godine, za mjesec dana, blagdani biti neradni, a k tome će i božićnice radnicima biti obilnije, 2000 kune neto.

Vijesti su to kojima je Uprava trgovačkog lanca KTC iz Križevaca obradovala svoje radnike, koji su se, njih više od 1100, okupili na tradicionalnom predbožićnom susretu i proglašenju najboljih pojedinaca, održanom ovaj put u restoranu Globus na Zagrebačkom velesajmu.

"Imenovana su tri najbolja robna centra, restorana, benzinske postaje i poljoljekarne KTC-a i svi njihovi djelatnici nagrađeni su – za prvo mjesto s 1000, za drugo sa 700 i treće s 500 kuna", kažu iz lanca koji posluje u 25 gradova sjeverne i istočne Hrvatske, koji će ove godine ostvariti oko 1,5 milijardi kuna prihoda i ponovno potvrditi poziciju jednog od top 10 u branši.

  Izabrani su i najbolji djelatnici po centrima, kao i najbolji vozač, kuhar i konobar u restoranima, najdjelatnik poljoljekarni, benzinskih postaja i KTC-a Jadran, kojima je svakom pripalo po 1000, a direktorima centara poklon bonovi od po 2000 kn.

Ovaj model nagrađivanja najzaslužnijih u KTC-u je tradicionalan i služi kao motiv više za dodatni trud oko 1340 ljudi, kojima je prosječna plaća oko 5100 kuna.

Predsjednik Uprave Ivica Katavić je odnedavno i novi čelnik HGK-ovog Udruženja trgovine i stupajući na tu dužnost kazao je da se zalaže za potpunu zabranu rada nedjeljom. KTC-ove trgovine u cijeloj Hrvatskoj taj dan, inače, rade do 14 sati.

Komentirajte prvi

New Report

Close