Dionice manjinskih dioničara Lantea grupe prenose se na Tekstilpromet

Autor: Poslovni.hr , 16. srpanj 2013. u 16:39
Ilustracija

Sve dionice manjinskih dioničara prenose se na glavnog dioničara uz plaćanje otpremnine u iznosu od 1,50 kuna po dionici.

Lantea grupa održala je danas Glavnu skupštinu na kojoj je sa 3,553.884 glasova odnosno 98,48 posto donijeta odluka o prijenosu dionica manjinskih dioničara Lantea grupe uz plaćanje otpremnine, priopćeno je na Zagrebačkoj burzi.

Dionice manjinskih dioničara Lantea grupe, i to njih 54.777, prenose se u cijelosti na Tekstilpromet, kao glavnog dioničara Lantee.

Sve dionice manjinskih dioničara prenose se na glavnog dioničara uz plaćanje otpremnine u iznosu od 1,50 kuna po dionici.

Na iznos otpremnine obračunava se kamata u visini eskontne stope Hrvatske narodne banke uvećane za pet postotnih poena za vrijeme od upisa ove odluke u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pa do isplate manjinskim dioničarima, stoji u obavijesti.  

Komentari (1)
Pogledajte sve

Što to konkretno znači?
Da za dionice koje su uvalili radnicima po punoj cijeni i za koje im vjerojatno još uzimaju od svake plaće daju po 1,5kn po dionici? Konkretno moja majka je imala 119 dionica koje je otplaćivala do mirovine.
Prema ovome će dobiti cca 200kn? Skoro toliko su joj uzimali svaki mjesec…
Tekstilpromet je školski preuzeo Lanteu…

Krasni hrvatski zakoni a i uprave…

New Report

Close