Digitalna transformacija uz PANTHEON

Foto: Press Foto: Press

Poslovno uzbudljiva 2018. godina donijela je našoj PANTHEON zajednici 55.000.-tog korisnika te rast poslovanja od 40% u odnosu na prošlu godinu. Stoga s pravom mogu reći da je naš ERP PANTHEON danas najbolji regionalni poslovno-informacijski sustav u svom segmentu.

Budućnost poslovanja sasvim je sigurno u individualnom pristupu korisniku. Baš na takvom drugačijem, personaliziranom pristupu, mi u Datalabu inzistiramo od samog početka. Na tom je principu koncipiran i naš ERP PANTHEON. Prilagodljivost specifičnostima svakog poslovanja, jezična i zakonodavna lokalizacija, čine PANTHEON ERP-om e-stoljeća i izdvajaju nas od konkurencije.

Kao što znamo, samo je uz modernu informacijsku podršku moguće zadržati i razvijati svoju konkurentnu prednost, a Datalabov PANTHEON to svojim korisnicima omogućava već 21 godinu. Naš ERPosigurava ažurne i točne informacije koje su ključne za upravljanje tvrtkom.

Tako korisnicima pomažemo da optimiziraju i automatiziraju poslovnne procese te provode svoje strategije i povećavaju dobit, uz samo za njih skrojen PANTHEON.

Govoreći o uskoro protekloj 2018., uz konstantan kvalitativni i kvantitativni rast naše PANTHEON zajednice, želio bih naglasiti da smo financijski rasli 40% u odnosu na 2017, te da smo i kadrovski rasli 30% u odnosu na 2017, kao i da smo uspješno održali našu PANTHEON Day konferenciju koju je posjetilo 400+ sudionika

Kao i uvijek i od svakog novog poslovnog razdoblja, tako i od 2019. očekujem puno.

 

Velikim koracima nastavljamo već započete procese digitalne transformacije poslovanja i uvođenja DMS-a (Document Management System) te e-Računa našim postojećim i novim korisnicima.

Naš je imperativ, kao imperativ ukupnog ICT tržišta, ubrzanje razvoja digitalnog društva i isključivo digitalno baziranog poslovanja.

Ovi svakodnevno spominjani pojmovi budućnost su koja već traje, na kojima svi iz branše intenzivno radimo, a podrazumijevaju :

  • ubrzavanje poslovnih procesa putem automatizacije,

  • bezpapirno poslovanje,

  • učinkovitiju organizaciju tijeka rada.

Naravno, iz naše pozitivne prakse, najbolje uz PANTHEON, što i kod naših korisnika vrlo brzo rezultira vidljivim i mjerljivim poboljšanjem profitabilnostii njihove tržišne pozicije.

Uvijek sagledavamo širu sliku pa tako Datalab preko 60% dobiti ulaže u razvoj, što jasno ukazuje na važnost koju poklanjamo brizi za budućnost. Kao što sam već rekao, ta budućnost je već ovdje i mi je živimo. Uvijek se među prvima trudimo prepoznati nove vjetrove, pa tako i funkcionalnosti našeg ERP-a PANTHEON ažurno prate tehnologije koje svakodnevno mijenjaju svijet: mobilno plaćanje, trgovinske usluge putem digitalnih platformi, progresivne web-aplikacije, cyber-sigurnost...

Ne planiramo konzervativno, stoga za 2019. računamo, uz realnu procjenu rizika globalnih poslovnih trendova u našem segmentu, na 20%-tni rast u Hrvatskoj.

Veslimo se 2019. godini i novim poslovnim izazovima koje nam nosi.

Nastavljamo s jasnom strategijom najvećeg proizvođača poslovnog rješenja u Jugoistočnoj Europi koji sluša svoje korisnike i partnere, te koji, uz najbolji omjer cijene i kvalitete,ubrzanim tempom unosi pozitivne promjene na regionalna tržišta.

Također vas pozivam da rezervirate svoje vrijeme i posjetite nas na PANTHEON Day konferenciji 09.05.2019. u Hotelu Sheraton Zagreb.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!