Daruvarske toplice – vrhunski centar medicinske rehabilitacije i prirodne pomoći liječenju neplodnosti

Autor: Sponzorirani članak , 14. travanj 2014. u 10:51
Daruvarske_toplice

Ljekovitost termalnih izvora daruvarskog kraja spoznali su još stari Rimljani. Taj dar prirode vraća zdravlje i vitalnost ljudima!

Ljekovitost termalnih izvora daruvarskog kraja spoznali su još stari Rimljani…

…od tada do danas, taj čudesni dar prirode vraća zdravlje i vitalnost ljudima!

Uz primjenu ljekovite termalne vode i mineralnog blata Daruvarske toplice provode wellness-spa programe, sportsko-rekreacijske i rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava, kao i zdravstveni program pomoći liječenju neplodnosti.

 

Daruvarske toplice su visoko pozicioniran i suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja nenametljivo uklopljen u prirodu, na samim izvorima ljekovite termalne vode, okružene velikim i lijepo uređenim parkom velike spomeničke i hortikulturne vrijednosti. Liječenje, sport, rekreacija i zabava prisutni su kroz niz atraktivnih sadržaja:

  • wellness-spa programi, svijet sauna i masaža,

  • vrhunski opremljen fitness centar na više od 400 m2,

  • centar za provođenje fizikalnih terapija i kineziološku dijagnostiku,

  • analiza sastava tjelesne mase uz savjetovanje s nutricionistom,

  • otvoreni i zatvoreni bazeni s ljekovitom termalnom vodom,

  • paintball tereni

  • tenis tereni, tereni za mini golf

  • tereni odbojke na pijesku, nogometni tereni,

  • šetnja Julijevim parkom, koji je jedan od najstarijih pejzažnih perivoja u ovom dijelu Europe, uređene površine od 9,50 ha

 

Smještaj i gastronomija

Objekt "Termal" raspolaže sa 157 smještajnih jedinica, te smještajni objekt "Arcadia" sa 12 smještajnih jedinica i vlastitim restoranom „Terasa“, koji je već nekoliko godina proglašen jednim od 100 najboljih restorana u RH. Oba objekta smještena su u srcu lijepo uređenog Julijevog parka, na samo nekoliko minuta lagane šetnje uređenim perivojem od centra grada, a jedinstveni ambijenti restorana Daruvarskih toplica idealno su mjesto za ugodno druženje, uz odličnu kulinarsku ponudu, specijalitete autohtone i češke kuhinje te vrhunsku kapljicu.

Opuštanje u wellness- spa oazi, masaže, brojni sportsko-rekreacijski sadržaji čine Daruvarske toplice idealnim mjestom za odmor, rekreaciju i sport, te rehabilitaciju i povratak tijela u dobru formu!

U snazi ljekovite vode za tijelo i netaknutoj prirodi za dušu, pronaći ćete mir, opustiti dušu i tijelo.

New Report

Close