Croatia Airlines nudi 30 posto popusta za sve letove

Autor: Poslovni.hr , 11. veljača 2019. u 11:56
Foto: Igor Šoban / Pixsell

Letovima u 30 međunarodnih i 8 hrvatskih odredišta u 24 države hrvatski nacionalni avioprijevoznik i u 2019. godini značajno pridonosi razvoju turističkih potencijala Republike Hrvatske.

Croatia Airlines od srijede, 13. veljače do nedjelje, 17. veljače ove godine putnicima nudi 30 posto popusta prigodom kupnje aviokarata za letove u sva domaća i međunarodna odredišta tvrtke, čime putovanja u zrakoplovima nacionalnog avioprijevoznika postaju još dostupnija putnicima.

Popust od 30 posto moći će se ostvariti isključivo prigodom kupnje karata na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr/m.croatiaairlines.hr ili preko mobilne aplikacije, a uvjet je upisivanje posebnog promo koda tijekom postupka rezervacije i kupnje aviokarata. Posebni promo kod bit će objavljen na internetskim stranicama i moći će se koristiti samo tijekom trajanja ove posebne akcije.

Korištenjem promo koda putnici mogu ostvariti 30 posto popusta za putovanja u sva odredišta Croatia Airlinesa do veljače 2020. godine. Popust se odnosi na prevozninu, dok pristojbe zračnih luka i ostale naknade ostaju iste.

Vrijedi podsjetiti da će zrakoplovi Croatia Airlinesa tijekom ovogodišnje turističke sezone u redovitom prometu letjeti u 30 međunarodnih i 8 hrvatskih odredišta u 24 države, čime nacionalni avioprijevoznik nastavlja aktivno pridonositi razvoju turističkih potencijala Republike Hrvatske. Pritom će Zagreb biti izravno povezan s 24 europska odredišta u 22 države.

Novost je dodatni let utorkom iz Zagreba u Dublin tako da će putnicima na ovoj liniji ove godine biti na raspolaganju tri leta na tjedan – utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Za potrebe turističke sezone, u razdoblju od travnja do listopada, kompanija će, svjesna potreba svojih putnika, kao i prethodne dvije godine unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala. Pojačani nalet na redovitim linijama počinje uoči uskrsnih blagdana, koji tradicionalno predstavljaju početak turističke sezone u Hrvatskoj, nakon čega se postepeno uvode i mnoge sezonske linije iz najvažnijih emitivnih tržišta. Na vrhuncu turističke sezone tvrtka će u prosjeku obavljati 105 letova na dan.

Ove godine u zrakoplovima Croatia Airlinesa očekuje se oko 5 posto više putnika u odnosu na 2018. godinu u kojoj je, podsjetimo, prevezeno rekordnih 2,168.863 putnika (2 posto više nego 2017. godine).

Komentirajte prvi

New Report

Close