CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja na Zagrebačkom velesajmu

Autor: Promo , 23. rujan 2019. u 13:08
Foto: promo

Poljoprivreda se vraća u Zagreb!

U godini 110. obljetnice neprekinutog rada Zagrebačkog velesajma, SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA slave svoj 10. rođendan i upotpunjuju se u zajedničkom terminu od 5. do 8. prosinca, sa novim sajamskim projektom CroAGRO, međunarodnim sajmom poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

CroAGRO

Poljoprivreda se vraća u Zagreb! U paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Ovo je povratak poljoprivrednog sajmovanja u naš glavni grad, kojim organizatori Zagrebački velesajam i Gospodarski list žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj.

Tematski sadržaj ovog sajma u izlagačkom, stručnom i edukacijskom segmentu uključuje poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, poljoprivredne i prehrambene proizvode, sadnice i sjemenski asortiman, sredstva za zaštitu bilja te podizanje prirodne plodnosti tla, vinogradarstvo, voćarstvo.

U skladu s tržišnim interesom te s uvažavanjem strukovnih prijedloga, sajam se održava u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti, u zatvorenim grijanim paviljonima Zagrebačkog velesajma i na organizacijskom standardu međunarodnih sajamskih organizatora. 

Pored predstavljanja noviteta i inovacija te akcijskih i prodajnih uvjeta za 2020. godinu, izlagački status omogućuje stručne i komercijalne prezentacije, organiziranje poslovnih sastanaka i susreta,  sudjelovanje u kongresnim aktivnostima sajma te niz prostornih, programskih i promotivnih pogodnosti u okruženju velikog broja posjetitelja i medija.

Više informacija na www.croagro.hr

SAJMOVI HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA

Središnje nacionalno događanje na temu hrane, zdravog življenja i povratka prirodnoj ravnoteži komplementarnim pristupima na radost izlagača i posjetitelja ponovo se održava na Zagrebačkom velesajmu.

Sajmovi zdravog življenja sa svojim prepoznatljivim segmentima Organica, APItera i Mystic iz godine u godinu bilježe sve veći interes posjetitelja, izlagača i stručnjaka, a od prošle su nadopunjeni segmentom hrane u najširem smislu te svrstani u vrh ponude ovakvih tematskih događanja.

Od teme hrane posjetitelji mogu očekivati poljoprivredne i prehrambene proizvode čiji nazivi su zaštićene oznake izvornosti, zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla, proizvode farmi i polja, ekološke proizvode, otočne proizvode i druge proizvode nosioce oznaka kvalitete.

Trademark Sajmova hrane i zdravog življenja je raznovrstan i kvalitetan program. Svake godine se priprema s posebnom pažnjom i s vrsnim predavačima na zadovoljstvo svih posjetitelja. Na nekoliko lokacija održat će se brojna zanimljiva i edukativna predavanja, seminari, kongresi, prezentacije i radionice.

Prošle godine na Sajmovima hrane i zdravog življenja sudjelovalo je 250 domaćih i inozemnih izlagača uz održanih 180 sati programa na 7 lokacija.

Prostorno CroAGRO i Sajmovi hrane i zdravog življenja obuhvatit će do 27.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora (na raspolaganju su paviljoni 6, 7, 7a, 8, 8A, 9, 11A, 11d i 10A).

Više informacija na www.zv.hr

New Report

Close